Foto bij 024

liam's P.O.V

sorry voor de late update. Maar ik ben naar Rihanna geweest eergisteren. en om eerlijk te zijn RiRi was fantastisch! Daarom heb ik dus geen tijd gehad om te posten donderdag en vrijdag.

ik hoop dat jullie me het vergeven :)

a een groot uurtje waren we klaar. Ik zat nu in de woonkamer. Niall had een biertje in zijn hand. Terwijl ik een cola had gekregen. Ik zette beide glazen op de salontafel. Niall legde zijn hoofd op mijn schouder en begon met mijn vingers te spelen. Ik legde mijn hoofd tegen de zetel en sloot mijn ogen. "Ben je moe liefje?" Vroeg hij. Ik voelde de vibratie van zijn stem door mijn botten gaan. "Een beetje jij?" "Ik uh. Ben al wakkerder geweest" ik lachte om zijn uitleg. "Ik denk dat we het gewoon niet gewend zijn om te werken." "Jij bent het niet gewend om te werken. Ik heb een job" zei hij fier. "Ja. Een job. Wat moet je doen? Zielige leerlingen saaie dingen leren terwijl ze toch niet opletten." Zei ik nu. "Excuseer. Jij let niet. Op C3=km:C2" "het is gewoon zo saai snap je wel?" Klaagde ik. "Daarom was je naar mij aan het staren?"

"Wel. Dat kan ik uitleggen. Jij en die polo zijn een perfecte combinatie." Hij knikte. "Hou je van je job?" Vroeg ik hem nu.het was raar om vragen te stellen als je iemands reactie niet kan zien. "Ja. Ik hou er van om saaie dingen aan te leren. Maar echt serieus. Ik hou ervan. Net zoals ik hou van die ene jongen in mijn laaste jaars klas" "oh. Ik hou ook van jou" zei ik. Iemand begon te lachen. En vlug opende ik mijn ogen om mijn zus naast me te zien zitten. Iedereen keek ons aan. "Nog nooit iemand zien babbelen misschien?" Zei ik. "Jawel. Maar je wist niet eens dat we hier zaten." Zei nicola terug. "En dan. We waren toch gewoon maar aan het praten?" Zei ik nu. "Wat jij zegt. Hoe dan ook. Willen jullie mee pizza gaan eten?" Niall zat recht. "Oke voor mij" zei hij blij. "Je moest gewoon het woord pizza horen en het was al oke. Hoe dan ook' pizza klinkt goed." Zei ik. Nicola glimlachte. "Kom op. Misschien kunnen we dan nog pizza voor lunch eten." Zei ze. Ik rolde mijn ogen en volgde haar naar buiten. We besloten om 1 auto te nemen Dat is makkelijker. Ik zat naast Niall en Nicola zat naast me.

"Raar dat je nog niet aan het doodgaan bent van de honger" zei ik tegen Niall. Hij keek me aan. "Geloof me. Dat ben ik. Ik had geen ontbijt weet je nog?" Zei hij. "Ik had cornflakes voor je gemaakt" zei ik. "Wie zijn schuld is dat?" Vroeg hij. "Ik laat dit gewoon voor je me aanvalt." Ik keek nu naar nicola. "Zijn eten is een gevoelig onderwerp" ze begon te lachen en Niall sloeg me. "Aww. Dat gaat een blauwe plek worden. Misschien moet je nog eens slaan. Maar iets harder zodat het gebroken is" zei ik terug. "Gebroken? Serieus? Dramaqueen" zei hij. Ik lachte. "Dat heb je niet gezegd" ik sloeg hem ook. "Aww, het is niet sla de ierse gast. Anders heb ik een probleem in dit land." Zei hij. "Wie is hier nu de drama queen?" Vroeg ik hem. "Ik uh. Wil niets zeggen hoor. Maar dames we zijn aangekomen" zei louis toen hij uit de auto stapte. "Zouden we ons nu beledigd moeten vinden omdat hij ons vrouwen heeft genoemd?"vroeg Niall. "Het is maar Louis" zei ik toen ik de autodeur achter me sloot. "Ik denk dat ik me nu beledigd zou moeten voelen?" Zei louis. "Wel misschien zou je dat wel moeten doen he" zei niall een beetje bitchy. Ik lachte en stond naast hem. Hij was een staar wedstrijd met louis aan het houden.

Ik kuste zijn wang vlug en legde mijn armen om zijn taille. "Liam. Ik denk dat mijn standpunt beter overkomt als je me niet knuffelt." Zei Niall. Ik lachte kort. "You wish" zei ik. Ik liet hem dan toch los. "Ruth. Ze hebben mij beledigd." Zei louis uiteindelijk. "Kleine kinderen. Zeiden ze. En ze wandelde naar binnen ik schudde mijn hoofd en volgde mijn zussen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen