Foto bij Teen 27.

Esmay POV

'Lotte slaapt.' Zei Louis terwijl hij de woonkamer kwam ingelopen. Ik glimlachte en richtte mijn blik weer op de tv. Louis kwam naast me zitten en het werd stil.
'May, kunnen we even praten?' Vroeg hij opeens. Ik maakte een instemmend geluidje. 'Waarom doe je zo tegen me? Ik bedoel, je hebt amper met me gepraat sinds we zijn gaan... Zwemmen. Heb ik iets verkeerd gedaan?'
'Nee Louis, je was perfect.' Zuchtte ik. 'Ik was perfect?' Vroeg hij verbaasd. Ik rolde met mijn ogen en keek hem aan. 'Nu ja zegt, bijna perfect.' Grijns ik. Hij kijkt me beledigt aan en begint me te kietelen. 'Nee Louis!' Lach ik. Hij komt al kietelend boven me hangen en al lachend probeer ik hem van me af te duwen.
Hij stopte met kietelen maar bleef wel boven me hangen. Hij glimlachte naar me en ik glimlachte terug. Zonder dat ik het zelf besefte bracht ik mijn gezicht naar hem toe.
'Ik kan niet gelovend dat ik doe.' Grinnikte ik en ik drukte mijn lippen op de zijne. Hij kuste me terug en liet zijn tong meteen bij me binnen glijden. Ik haalde mijn handen door zijn haar en zijn handen gleden over heel mijn lichaam. Al kussend rolden we over waardoor we op de grond belanden. Ik trok even samen maar herpakte me al snel. Ik liet mijn handen over zijn lichaam glijden en trok zijn t-shirt al over zijn hoofd. Zijn lippen vonden mijn hals terwijl hij de knop van mijn skinny jeans opende.

Nog geen 5 minuten later waren we allebei van onze kleren ontdaan. Ik klemde mijn benen om zijn rug en hij kwam met een diepe stoot bij me binnen. Hij stootte hard en de grond maakte het niet erg comfortabel maar het was beter dan een pashokje.
Ik gooide mijn hoofd in mijn nek en liet mijn nagels zachtjes over zijn rug glijden. Zijn lippen lieten mijn hals los en hij hijgde zachtjes in mijn hals. Mijn nekhaartjes gingen overeind staan en en kreun verliet mijn mond. Het warme gevoel in mijn onderbuik werd steeds erger. Ik holde mijn rug en beet stevig op mijn onderlip, ik dacht zelf bloed te proeven. 'Ah Esmay!' Riep Louis uit en ik voelde hoe hij klaarkwam.
Ik dacht even te kunnen uitblazen toen hij opeens mijn benen spreidde en me oraal bevredigde. Ik riep zijn naam uit en nam het vloerkleed stevig beet.
'Ik.. Louis.. Ah!' Mijn climax nam het over en alle spanningen verdwenen uit mijn lichaam. Louis kwam naast me liggen en beidde onze borstkassen gingen hevig op en neer. Ik staarde alleen maar naar het plafond, ik vermoedde dat Louis hetzelfde deed.
Wat in godsnaam zijn we aan het doen? We zijn niet eens samen... Hoe moet je dit dan noemen? Friends With Benefits?
Volgens mij is dat de enige manier om deze situatie te beschrijven...

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen