Elleuuwww
Jammer, niet gehaald :(. Maar toch hou ik van jullie en doe ik de moeite om dit via m'n mobiel te typen. Vandaar ook geen foto xD.

even 2 leuke feitjes:

Afgelopen dag heeft mijn tante de Alpe D'Huzes geklommen.. Dat is voor kankeronderzoek en het is haar gelukt om 3 keer te doen. Ze is geen professionele fietser ofzo maar gewoon een actieveling.. Ze heeft ruim 2600 euro opgehaald! En ik ben heeeeeuwl trots op haar !! (18 euro daarvan komt van mij :p. Dat had ik gesponsord door anderhalf uur op straat gitaar te spelen in Amsterdam).

Daarnaast: MIJN PA KOMT MORGEN THUIS!!!!!!!!!!
Als ik wakker word, is m'n pa thuis :). Hij is twee maanden geleden vertrokken naar Charleston (Amerika, South Carolina), maar komt nu naar huis voor misschien wel 2 maanden!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (5)

  • HaZaLiLoNi

    omg zooooooooooo schattig!! Xx

    1 decennium geleden
  • musiclady

    AWW (H)

    1 decennium geleden
  • 15xCupcake

    Gefeliciteerd aan je tante! & superleuk nieuws van je papa :) 5,7 en 13 wil ik ook doen! Eigenlijk allemaal maar die zeker haha ben benieuwd wanneer de pastascene komt ;) x

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Omg zo scjattig... Harry is verliefd en em wilde spaghetti doen :)

    1 decennium geleden
  • Bts

    Congrats met je tante! ^-^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen