Foto bij Deel 8

Zouden jullie mijn nieuwe story willen maken? en laten weten wat jullie er van vinden?



dit is de link:



http://www.quizlet.nl/stories/7104/deeply-in-love-and-than-its-all-over-without-a-good-reason--bill-kaulitz-/



en nu verder met dit verhaal :



Wat is er toch met hem? dan is hij heel lief en wordt zomaar ineens heel boos en dan begint hij weer heel lief te doen en wilt hij je gaan verwennen? of zal hij wat anders met verwennen bedoelen? bang stap je de auto uit en volgt Tom naar binnen.

Ik sluit de voor deur en dan schrik ik me dood. Tom doet een doek over mijn ogen zodat ik niks kan zien. "ik heb iets voor je, omdat ik ziels veel van je hou" fluisterd hij in m`n oor. hij duwt me zachtjes naar voren om me de weg te wijzen, ik moet de trap op en dan gaan we een deur binnen. "Ben je er klaar voor, liefje?" Vraagt Tom.



Wat zal het zijn? ik ben best nieuwschierig. ik hoop dat het iets leuks is, en dat ik dan niks fout kan doen bij hem. ik wil niet weer in het ziekenhuis ofzo terecht komen.



Tom maakt het doeklos en dan open ik mijn ogen. mijn mond valt open. overal staan er kaarsjes en rode rozen. het bed is mooi in het zwart opgemaakt, zodat je de mooie rode blaadjes goed ziet van de rode roos die over het bed versprijt liggen. op het nacht kastje staat een mand met allemaal eten en daarnaast staat een cadeautje. op het andere nacht kastje is met kleine kaarsjes een hart gevormt met daarin 'Bill en Tom' . Alles ziet er zo mooi uit, zo perfect, zo romantisch. wat hou ik toch van die jongen! nooit zou dat kunnen veranderen, nooooit! <3



Tom slaat z`n armen om mijn middel en draait me zachtjes om zodat ik hem aankijkt. Ik springt in zijn armen waardoor we zachtjes tegen de muur aan komen. Tom kijkt me glimlachend aan. "Het is zo mooi Tommie, je bent echt de allerliefste!" zeg ik en drukt m`n lippen op die van hem. Tom streelt met 1 hand zachtjes door m`n haar en laat z`n tong bij me naar binnen dringen. Ik leg m`n armen in zijn nek en begint hem heftig terug te zoenen. voorzichtig loopt Tom met mij in z`n armen naar het bed en laat me er op vallen. Tom komt op me liggen en Steeds heftiger beginnen we te zoenen, steeds heftiger en heftiger. Hij maakt m`n broek los en trekt hem samen met mijn boxer naar beneden. Zachtjes masseerd hij mijn ballen zonder ook maar mijn lippen los te laten. Zachtjes kreun ik. Hij laat m`n lippen los en gaat langzaam naar beneden. Hij gaat op z`n knieën voor me zitten en neemt mij lul in zijn mond. zachtjes begint hij te zuigen. Zijn hooft gaat steeds sneller en sneller op en neer. en als hij merkt dat ik bijna klaar kom, stopt ie en komt weer naar boven. snel trekt hij zijn kleding uit en ik trek mijn shirt uit. Ik draai Tom rug op z`n buik en kom bij hem naar binnen. zachtjes begin ik te stoten, maar na een tijdje ga ik steerds harder en harder stoten. Heftig kreunen we, niemand kan ons toch horen. Ik kreun 1 keer heel hard en dan kom ik klaar. Nu is het Tom`s beurt. en zachtjes voel ik hem in mijn komen. hard begint hij te stoten en gaat dan uit mij. hij tild me op en gaat tegen de muur staan. hij gaat weer bij me naar binnen en duuwt zijn lippen stevig op die van mij. wild beginnen we te zoenen terwijl Tom steeds wilder en harder begint te stoten. En dan komt ie klaar. hij loopt weer naar het bed toe en uitgeput liggen we in elkaars armen. "Ik hou van je" zegt Tom. "Ik ook van jou, liefje"

Reageer (2)

  • Sick

    Idd super xD

    1 decennium geleden
  • Glambert

    Super;)

    xx C

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen