Uitgeput laat Tom zich naast mij neervallen. nu leg ik mijn hoofd op zijn borst en luister naar zijn hart die hard tekeer gaat. jij: 'Zo mag je wel vaker sorry tegen mij zeggen' Tom begint te lachen. 'Dat zal ik onthouden, schat'

Sorry voor het lange wachten mensen! :$
'Billy, loop niet zo snel' zegt Tom uitgeput. 'Sorry liefje' Zegt ik en geef Tom snel een kus op zijn wang. Tom pakt mijn hand vast en kijkt mij verliefd aan. 'ik hou echt van je' Zegt Tom nog steeds naar mij kijkend. 'ik ook van jou, tommie, maar ik zal maar even gaan kijken waar je loopt voordat je ergends tegen aan loopt' Tom kijkt snel voor zich en kan nog net een lantaarnpaal ontwijken. ik begin te lachen maar als Tom me boos begint aan te kijken stop ik meteen. wat heeft ie toch?

'Ga je bij mij in het hokje?' Vraagt Tom als we het zwembad binnen lopen. 'natuurlijk' we betalen en lopen dan naar een hokje toe.




'Het was echt heerlijk dat zwemmen, Tom' 'ja hé!' we gaan weer samen in het kleedhokje.

'Bill kijk is uit, je stond op mijn voet!' 'Sorry hoor! hoef je niet zo tegen me te schreeuwen!' En jij hebt al helemaal niet het recht om tegen mij te gaan schreeuwen, BILL!' 'oow jij mag wel tegen mij schreeuwen maar ik niet tegen jou?!!' Zeg ik nog harder terug. Tom pakt mijn kleding op maakt het hokje open en duuwt me ruw naar buiten en gooit mijn kleding er achter aan. Ik kom heel hard met mijn hoofd tegen de kluisjes en dan wordt alles zwart.

Sorry ik ben nog steeds een beetje inpiratie loos, maar omdat het al zo lang duurde kon ik jullie niet nog langer laten wachten :$

Reageer (19)

  • KELLxKAULITZ

    Oei jezus zeg o__o rare gozer ;$

    1 decennium geleden
  • rozannaxbill

    snel veder :)

    1 decennium geleden
  • SnowBooze

    Schnelllll weiter gehen!!!!!!!!!!
    öder du söllst sterben x) fsoooo ietzzzzz
    <3

    1 decennium geleden
  • Dappelsap

    dude ga verder!!

    1 decennium geleden
  • Cake

    snel verder!!

    XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen