'Eindelijk lunch!' Zuchtte Nikki opgelucht toen we ons op een stoel lieten zakken. Ik maakte en instemmend geluidje. 'Wat is er, je kijkt zo?' Grinnikte Amanda die er bij kwam zitten. Ik merkte dat ik inderdaad wel erg rond me aan het kijken was. 'Verwacht je iemand?' Vroeg Nikki met een wenkbrauwwiebel. Ik stak mijn tong naar haar uit en knikte. 'Oeh vertel!' Zeiden ze tegelijk. 'Wel, hij heet Liam...' Begon ik. 'Meer!' Zei Nikki dramatisch. 'Payne.' Voegde ik er glimlachend aantoe. 'WAAAT!' Riepen ze tegelijk. Alle ogen richten zich op ons en ik keek ongemakkelijk naar de grond. 'Niet zo luid, iedereen kijkt naar ons.' Zei ik en ik voelde mijn wangen automatisch rood kleuren. 'Liam Payne?!' Vroeg Amanda iets stiller. 'De enige echte!' Hoorde ik iemand achter me zeggen. Ik draaide me verschrikt om naar Liam. 'Je bent er!' Zei ik verrast. Ik stond op en schrok eventjes toen hij een kus op mijn lippen drukte. 'Je bent er.' Zei ik weer, glimlachend deze keer.

Ik liep samen met Liam door het parkje van het ziekenhuis. 'Hoe is het met Louis vroeg hij opeens?'
'Aangezien hij toch de hele tijd bij jou zit.' Grinnikte hij. Ik lachte en we gingen op een bankje zitten. 'Het gaat goed met hem.' Antwoordde ik lachend. 'Ik probeer hem te koppelen met Esmay en volgens mij lukt dat heel goed!' Ging ik verder. 'Natuurlijk dat dat lukt! Louis praat over niemand anders, als hij dan es thuis is.' Dat laatste voegde hij er met een tik tegen mijn schouder aantoe. Ik lachte. 'misschien is hij het wel al beu bij jullie?' Grapte ik. Hij keek me verontwaardigt aan.
Opeens kreeg ik een sms, lachend om Liam's verontwaardigde gezicht nam ik mijn gsm.
Amanda: "De pauze is bijna voorbij! Kom snel er is een of andere bij een komst en die wil je volgens mij niet missen.."
Ik zuchtte zachtjes en begon mijn spullen bij een te rapen. 'Wat is er?' Vroeg Liam verward. 'Ik moet gaan, een of andere bijeenkomst.' Zei ik. 'Kom je anders naar ons volgende optreden? In Brighton? Ik zou het echt heel fijn vinden.' Vroeg hij nog snel. Ik dacht er lang over na. Waar zou ik Charlotte laten? Esmay zou zeker met Louis meegaan... 'Ik zal zien of ik tijd heb.' Glimlachte ik. 'Ik laat je zeker nog iets weten!' Riep ik nog over mijn schouder terwijl ik heb ziekenhuis inrende.

Ik weet dat ik niet veel schrijf de laatste tijd en dat spijt me!
Maar het was dit weekend kermis en de examens komen ook dichterbij.
Ik heb besloten geen pauze te nemen tijdens de examens maar ik kan niet beloven dat ik veel ga schrijven..
Ik ga mijn best doen!
Lovies!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen