Foto bij Teen 24.

Esmay POV.

Het was rond 7 uur denk ik toen we terug keerden naar de pashokjes.
Ik hielp Charlotte een beetje en trok zelf zo snel mogelijk mijn kleren aan. Toen we klaar waren liepen we naar buiten maar Louis was nergens te bespeuren. 'Misschien is hij al buiten.' Zei ik. Maar ook buiten was hij niet. 'Wacht jij hier even, dan ga ik hem zoeken.' Charlotte knikte braafjes. 'Niet weggaan he!' Zei ik nog en ik rende weer richting de pashokjes.
'Louis!' Riep ik. 'Ja?' Klonk het achter me. Ik draaide me verschrikt om. 'Je bent nog niet eens omgekleed!' Riep ik verbaasd. Hij had inderdaad enkel maar zijn zwembroek aan. Nu kon ik zijn lichaam wel eens van dichtbij zien maarja... 'Nee, ik heb geen haast.' Antwoordde hij schouderophalend. 'Wat wil je daar nou weer me zeggen?' Lachte ik. Hij keek me aan met een blik in zijn ogen die ik niet kon thuisbrengen. Als hij nou niet snel een shirt gaat aantrekken bespring ik hem! Ik slikte een krop weg en richtte mijn blik weg van zijn lichaam. 'Waar is Lotte?' Vroeg hij terwijl hij mijn kant kwam opgelopen. 'Erm, die wacht buiten..' Stamelde ik. Hij stond nu vlak voor me, zijn adem streek over mijn gezicht. Zijn blauwe ogen boorden zich diep in de mijne, het voelde alsof hij in men hoofd zat. Me kon besturen. Dit was de druppel.
Ik trok hem naar me toe en zoende hem. Hij beantwoordde de zoen gretig. Alsof hij hier op had zitten wachten. Al zoenend bewogen mijn voeten zich richting het dichtsbijzijnde pashokje. Hij tilde me op en ik slaakte een gesmoorde gil. Ik sloeg mijn benen stevig om zijn middel zijn zoende hem weer. Hij sloot de deur van het pashokje en zette me weer op de grond. Hij liep naar me toe waardoor ik met mijn rug tegen de muur stond. 'Ik wil je.' Zei ik enkel. Hij drukte zijn lippen weer op die van mij. Zijn handen gleden zachtjes over mijn dijbeen en verdwenen onder mijn jurkje. Een gesmoorde kreun verliet mijn mond toen hij zachtjes over de rand van mijn slipje wreef. Zijn aanrakingen maakten me zo gek! Hij zoende mijn sleutelbeen, en vervolgens mijn hals waar hij maar al te graag een teken achter liet. Hij had me ondertussen al ontdaan van mijn slipje en ook zijn zwembroek moest eraan geloven. Hij tilde me weer op en kwam met een diepe stoot bij me binnen. Een gil verliet mijn mond en ik gooide mijn hoofd in mijn nek. Ik boorde mijn nagels in zijn schouderbladen terwijl hij ritmisch begon te stoten.
Ik sloot mijn ogen en slaakte een zucht van genot. Zijn lippen volgden mijn hals, wang tot ze mijn lippen weer vonden. Zijn tong gleed bij me binnen en begon een spelletje te spelen met de mijne. Het werd helemaal warm in mijn onderbuik waardoor ik wist dat ik bijna ging komen. Ook Louis leek bijna zover te zijn, de zweet druppeltjes stonden al op zijn voorhoofd.
'Ik.. Ga komen.' Fluisterde hij hees in mijn oor. Ik drukte een kus in zijn hals en bereidde me voor op het fantastische gevoel.
'Geen condoom...' Ging hij verder. 'Boeit niet.' Antwoordde ik en ik kreunde weer. Hij stootte nog een paar keer en ik liep mijn climax het over nemen. Ik schreeuwde zijn naam zowat toen ik mijn hoogtepunt bereikte. Louis bleef doorstoten. 'Louis...' Fluisterde ik en ik liet mijn handen over zijn perfecte lichaam glijden. Hij kwam met een luidde kreun klaar. Zijn hele lichaam trilde. Ik kon wel in lachen uitbarsten nu. We hebben niks met elkaar maar toch hebben we hier doodleuk seks. 'We moeten maar es terug naar Lotte...' Merkte Louis op. Ik knikte en gritste mijn slipje van het bankje. Louis trok zijn zwembroek weer aan en we liepen naar buiten. Ik wachtte nog een paar minuten tot Louis zijn normale kleren weer aanhad en we liepen naar Charlotte toe. 'Ik heb hem gevonden!' Riep ik. Ze sprong van het muurtje en kwam naar ons toegerend. 'Laten we gaan.' Zei Louis en we liepen naar de auto.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen