Foto bij Teen 22.

We hadden net gegeten, ik Louis en Esmay deden de afwas terwijl Charlotte een film aan het zoeken was voor zo meteen. 'Moeten we morgen weer komen oppassen?' Vroeg Louis terwijl hij me een bord aangaf. 'Uh als jullie willen ja?' Vroeg ik. 'Natuurlijk!' Zeiden ze tegelijk. Ik vroeg me af of ze écht zo graag kwamen oppassen of, omdat ze dan bij elkaar zijn... Die twee zijn gewoon gek op elkaar maar ze willen het zelf niet toegeven!
'Maar ik heb wel de nacht shift, dus jullie moeten niet zo vroeg komen.' Zei ik. 'Super! Kan ik nog wat nummer doornemen met de jongens!' Zei Louis.
Esmay zette het laatste glas weg en we liepen naar de woonkamer. Charlotte had al een film gekozen, Louis stak hem in de dvd speler en we gingen met ze'n alleen in de zetel zitten. Charlotte klonk automatisch bij Louis op schoot. 'Nou bedank hoor kleintje.' Zei Esmay quasi beledigt en ze kruiste haar armen. Ik lachte en omhelsde haar.
De film was amper halverwege of Esmay en Charlotte lagen al plat. En Louis was de pineut. Charlotte lag tegen zijn borst opgekruld en Esmay lag met haar hoofd op zijns schouder. 'Louis Tomlinson, die lady magnet.' Grinnikte ik. Hij moest er ook om lachen. 'Ik heb zonet Harry's rol in de band afgenomen!'
'Ja, maar hou het maar bij Esmay. Mijn dochter krijg je niet.' Zei ik en ik stak mijn tong naar hem uit. 'Misschien moet je haar maar in haar bedje leggen?' Stelde Louis voor. Ik knikte. Ik tilde haar voorzichtig op waardoor Louis toch al wat meer ademruimte had. Ik droeg haar voorzichtig naar de slaapkamer en legde haar in haar bedje. Ik drukte nog een kusje op haar voorhoofd en liep terug naar de woonkamer waar Louis net zijn jas aantrok. 'Ga je weg?' Vroeg ik hem. Hij knikte. 'Ja, de jongens gaan anders denken dat ik weer een one night stand heb.' Zuchtte hij. 'Weer?' Merkte ik op.
'Ja, de vorige keer dat ik hier bleef slapen? Toen de pers hier voor de deur stond, iedereen dacht toen dat we iets hadden. En de jongens met hun dubbele gedachten-'
Ik stak mijn handen op als teken dat ik het begreep. 'Tot morgen dan?' Vroeg ik. Hij knikte. 'Tor morgen!' Hij gaf me nog een knuffel en vertrok.
Ik trok zelf mijn pyjama aan. Ik legde en dekentje over Esmay aangezien zei toch niet naar huis zal gaan en ging zelf ook slapen.

De volgende morgen,
Louis POV.


Ik opende vermoeid mijn ogen. Toen ik gisteren thuiskwam was iedereen al naar bed. Ik ben dan ook maar meteen in bed gekropen. Het was nog vroeg maar toch ben ik niet uitgeslapen. Ik stapte uit bed en rekt me uit. Ik slofte naar beneden waar bijna iedereen al wakker was. 'Was jij weer bij je vriendinnetje?' Vroeg Harry quasi beledigt. 'Ik heb geen vriendinnetje.' Antwoordde ik luchtig. 'Waar ben jij dan altijd? Gisteren was je zelfs de hele dag weg!' Merkte Zayn op. 'Ik moest baby sitten.' Antwoordde ik. 'Bij je thuis? Lottie kan dat toch doen?' Vroeg Niall. 'Nee, bij een vriendin van me.' Antwoordde ik. 'Laura?' Vroeg Liam meteen. 'Uh ja...' Shit, wat moest ik nu doen! Kalm blijven Louis! Kalm blijven! 'Is haar nichtje bij haar misschien?' Vroeg Niall. Mijn redder...
'Ja, maar zei moest werken, vandaag weer trouwens.' Antwoordde ik. Iedereen leek het te geloven en gingen er verder niet op in. Liam leek wel ergens over na te denken. Zou hij het door hebben? Hij is in elk geval slim genoeg om het door te hebben...

Na het ontbijt gingen we meteen naar de studio. We zongen een paar nieuwe tracks en pasten een paar dingen aan. Harry leek niet helemaal overtuigd over het feit dat ik geen vriendin heb maar hij deed toch weer normaal tegen me. De tijd vloog voorbij en ik schrok toen ik opeens zag dat het al 3 uur was. Ik sprong recht en begon snel mijn spullen bij elkaar te rapen. 'Wat doe je?' Vroeg Harry meteen. 'Ik moet gaan, ik ben al te laat.' Zei ik en ik trok mijn jas aan. 'Babysitten?' Gokte Zayn. Ik knikte en rende het gebouw uit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen