Schatjes, jullie hebben geluk, ik ga er toch mee door. Ik begon Harry Potter te lezen en ik ging verder net waar ik gebleven was met schrijven, en ik vond het zo'n zonde om te stoppen, en ik barstte van de inspiratie. Dus ben ik verdergegaan. :')
Ik wil wel even zeggen dat ik nog steeds druk ben met andere dingen, maar dat ik zal proberen om elke dag een hoofdstuk te activeren, aangezien ik nu toch al een aardig voorraadje heb. x'D.
EN als allerlaatste, ik heb de hoofdstukken even aangepast. Deel één van dit verhaal, wat al online staat, is dus nu 1.1, 1.2, 1.3, etc... En hierna komt dan 2.1, 2.2, jullie snappen het wel.

Ik zou zeggen, geniet, en vergeetn vooral niet je reactie achter te laten!
Xxx

Louise Carty, nu veertien jaar, had meer geluk gehad dan ze had kunnen hopen. Ze was vriend in plaats van vijand van Draco Malfoy, ging zelfs met haar beste vriend Blaise Zabini bij hem logeren, en ging met haar vrienden Harry, Ron, Hermione en de andere Weasleys naar het WK Quidditch, waar sommige anderen alleen maar van konden dromen.
De zomervakantie was al voor de helft voorbij, en de drie weken met haar ouders zaten er voor Louise alweer op. Nu zou ze een week bij Blaise, een week bij de Malfoys, en twee weken bij de Weasleys gaan logeren. Wat had ze het maar druk.
Maar dit schooljaar beloofde niet veel goeds; het liep al mis bij het WK Quidditch, en het nieuws dat het Triwizard Tournament dat jaar zou plaatsvinden op Hogwarts maakte het er niet beter op. Er komt liefde in haar leven, ruzies, maar ook de dood. En als Louise een schokkende ontdekking doet, ligt haar leven helemaal in puin…

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen