Foto bij 7: The new training - A tough fight

7: De nieuwe training - Een zwaar gevecht

The Tenchi bridge

Sasuke was al maet een Oto ninja naar de hideout gebracht en Orochimaru en Kabuto wandelde nog rustig terug. 'Aan wat voor een training had u gedacht?' vroeg Kabuto toen ze de brug op stapte. 'Gewoon zoals altijd tegen de anderen late vechten.' zei Orochimaru. 'Hij hakt ze zo in de pan mijnheer...,' Kabuto stopte even om te slikken.' Wat dacht u er van als ik...' Ororchimaru onderbrak hem. ' Het is al goed jij kiest de training, ik heb het namelijk al druk genoeg.' zuchtte Orochimaru en Kabuto begon te grijnzen. 'Wat je ook van plan bent ... hou hem heel wil je?' zei Orochimaru. 'Ik kan niets beloven.' zei Kabuto grijnzend.

Orochimaru hideout

Kabuto kwam Sasuke's kamer binnen. Sasuke had een verband rond zijn buik voor de verwondingen die had had gekregen in het gevecht met Kakashi. 'Wat is er?' vroeg Sasuke met een zuur gezicht. 'Ik kom je melden dat je wordt overgeplaatst.' grijnsde Kabuto. 'Hoe bedoel je?' vroeg Sasuke. 'Orochimaru heeft ht druk en dat is de hideout die ik leid. Daar zal je verblijven voor een tijdje.' siste Kabuto en hij leek sprekend op Orochimaru. 'Dat zal wel ik ga naar ...' maar Kabuto hield hem tegen. 'Te te te , dat zouk ik niet doen als ik jou was.' zei Kabuto hoofd schuddend . 'Waarom dan wel?' vroeg Sasuke bits. 'Wil je dan niet sterker worden?' vroeg Kabuto om Sasuke voor hem te winnen , ' Ik zal je trainen met de andere volgelingen, maar ik zeg je wel dit : Ze zijn een pak sterker als de volgelingen hier -geen omhoog gevalle typetjes zoals jij-' Dat laatste voegde Kabuto er stil aan toe, toen Sasuke al 'ja' had gezegd.

Orochimaru's Hideout - Kabuto-

'Welkom in de hideout, dit is jouw kamer ,die grote duur op het einde van de gang daar is de kantine , en die daar,' zei Kabuto die het leuk vond om Sasuke te commanderen , ' die duur is van de trainings-zaal . Nog vragen.' vroeg hij met een niet gemeende glimlach. 'Nee bedankt.' zei Sasuke kortaf ,wandelde zijn kamer in en sloeg de deur dicht in Kabuto's gezicht. 'Mag ik hem aan vallen.' vroeg een stem achter Kabuto. 'Nee nu nog niet het moet wel op een ongeluk lijken , anders vormoord heer Orochimaru me. doe het straks maar bij de eerste training. ' zei Kabuto en de volgeling ging weg zonder nog één woord te zeggen. 'Ja Sasuke , dit wordt een zwaar gevecht.' er verscheen een glimlach op Kabuto's gezicht.

Sasuke had zich klaar gemaakt voor de training , en zo te zien waren het gevechten. Sasuke keek naar de regels. Alles is toegestaan. stond er. 'Verdomme , jij Kabuto!' fluisterde Sasuke kwaad. Er waren al een paar gevechten voorbij gegaan toen één van de volgelingen hem aan tikte. 'Kijk eens uit!' riep Sasuke kwaad. 'Rustig ik doe je niets ik moest er alleen even door.' zei hij vriendelijk- hij was eerlijk gezegd de eerste vriendelijke persoon die hij ontmoete. 'Tegen wie moet jij?' vroeg de jongen plots. 'Weet ik veel , ene Jugo.' de jongen keek Sasuke doods benauwd aan. 'Wat is er?' vroeg Sasuke. 'Hij is gestoord , d ... die Jugo is knettergek. Ze zegen dat hij -voor hij naar hier kwam- al honderdenmensen heeft vermoord. Geen persoon waar je tegen wilt vechten.' zei de jonge met medeleven. 'Fijn dat heb ik weer.' zuchtte Sasuke. 'Normaal moet je nooit Zo snel tegen iemand goed. Wilt hij je soms dood? Ach ja ik wens je in ieder geval véél sterkte toe.' Sasuke begon te grijnzen. ' Ik ben geen beginneling hoor!'

Reageer (2)

  • Luckey

    Sasuke wint gewoon
    Snel verder please ^^

    1 decennium geleden
  • RedCloud

    Sweet.
    Jugo is coming!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen