Foto bij 6: Mission accomplished - The rescue

6:Missie volbracht - De redding

Memorial : Engels voor gedenkplek

Final Valley

'Gaat u het doen? U opdracht, gaat u hem uit voeren en mij vermoorden?!' de woorden galmde door heen de vallei. Kakashi raapte Sasuke van de grond tilde hem op en schoot met middel en wijsvinger in de nek van Sasuke. Zijn lichaam verslapte en hij liet zijn hoofd zakken. Kakashi sleurde hem naar de rand en hield hem boven de afgrond en liet hem vallen. 'Nee maar de vallei wel.' zei Kakashi en keek hoe Sasuke viel de vallei in de diepte in. 'Sorry Naruto ik moest.' zuchtte Kakashi. Plots voelde hij terug kracht door zijn lichaam stromen. Hij activeerde zijn Sharingan om op zijn kracht terug te gaan naar het dorp.

Konoha memorial

Kakashi kroop naar de gedenksteen met de namen van zijn oude team leden erop gebeiteld. Hij beet in zijn duim maakte snel een paar zegels en er verscheen een kleine hond voor hem. 'Pakun ga naar de Hokage en vertel dat mijn missie geslaagd is.' zei hij. Pakun keek hem raar aan. 'Is er iets?' vroeg de nin-hond. 'Nee.' zei kakashi en de hond vertrok. Kakashi kroop dichter bij de gedenksteen. 'Het spijt me Naruto ik wilde wel maar ik kon Sasuke niet beschermen , net als .. als ik Rin niet kon beschermen voor jou O ... Obito.' en Kakashi haal de twee foto's uit zijn zak één van zijn oud team en een van zijn nieuw team en hij keek naar Naruto en Obito. En er vloeide tranen uit zijn Sharingan linkeroog.

Orochimaru's Hideout

'Mijnheer! Twee dorpelingen van een verder gelegen dorp die hier net in Oto zijn aan gekomen hebben lichtflitsen gezien ter hoogte van de Final Valley!' schreeuwde Kabuto die als een gek het bureau van Orochimaru binnen was gestormd. 'En?' vroeg Orochimaru droogjes. 'En wat? volgens mij is het Sasuke!' riep Kabuto gestrest uit.' Al goed, al goed we gaan eens kijken, wat voor soort lichtflitsen?' vroeg hij aan Kabuto. 'Bliksem.' zei hij. 'O dus ons Kakashitje is er ook dit wordt fijn!' zei hij met een beerde grijns

Final Valley

Kabuto en Orochimaru zaten verstopt in een struikje aan de kant van de vallei. Ze zagen hoe Kakashi en sasuke onverstaanbare woorden zeiden - ze konden ze niet horen omdat ze zo ver weg zaten- en dan hoe Kakashi op Sasuke af vloog. Kabuto sprong recht en wouw hem te hulp schieten maar Orochimaru hield hem niets zeggend tegen. En hij had gelijk ook. Want toen zagen ze hoe Sasuke's zwaard zich in Kakashi's schouder boorde dan weer onverstaanbare woorden en dan de zelfde aan val alleen eindigde die nu met het verlies van Sasuke die op de grond lach. Alweer onverstaanbaar gepraat en dan;'Gaat u het doen? U opdracht, gaat u hem uit voeren en mij vermoorden?!' het geroep van Sasuke. Vervolgens zagen ze hoe Kakashi Sasuke van de grond sleurde en verlamde en tot slot hem naar de kant sleurde hem boven de afgrond hield liet vallen en Sasuke die om het helemaal af te maken verdronk. En Orochimaru bleef niets zeggend toe kijken. Zelfs toen Kakashi al een minuut weg was bleef hij zitten kijken. 'Haal hem!' beval hij Kabuto en hij keek toe hij Kabuto het water in dook en Sasuke aan de kant bracht. Toen Kabuto naar boven was geklauterd met Sasuke op zijn rug keek hij de valei in.'Hij haalt het wel' achter hem was Kabuto hem medical-ninjutsu aan het geven. 'Ze komen er weml achter.' siste Orochimaru. 'Waar achter?' vroeg Kabuto verbaast. 'Dat hij nog leeft.'siste Orochimaru terug. Plots hoestte Sasuke water op en hij kwam weer bij. 'Je zult opnieuw moeten trainen.' zei Orochimaru en hij gunde Sasuke niet eens een blik. 'Wanneer beginnen we?' vroeg Sasuke met een grijns.

Ik heb het er speciaal vroeger opgezet voor de mensen die niet konden wachten!

Reageer (2)

  • RedCloud

    Er konden inderdaad mensen niet wachten!!!!! MEEEEEE!!!!!

    Echt sweet.
    Je story is niet her originele maar toch echt super real.
    Je karakters blijven ook echt goed in hun rol.(Dat je hun persoonlijkheden niet mixt bedoel ik.)

    1 decennium geleden
  • Luckey

    zoals ik!!!!
    KAKASHI!!! ik wil je een bitch clap geven en wel nu!!
    snel verder please

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen