Foto bij 003

Niall's POV

Ik kwam in het café dat ze me zeiden om naar te gaan. Ik was hier 1 keer geweest met jade. De reden waarom ben ik jammer genoeg wel al vergeten. Het was waarschijnlijk 1 van mijn romantische plannen. Wat dat is hoe ik ben. Ik zag de leerkrachten zitten en wandelde naar hen. “hallo.” Zei ik opgewekt. “hoe gaat het nog Niall?” vroeg Helen. “Ik zag je 3 uur geleden. En ik dat ik me ongeveer het zelfde voel als dan. Wel niet compleet hetzelfde nu denk ik vrij. Maar dat zijn details” ik bestelde een pint. Hij kwam en ik klinkte. “in de ogen kijken we kunnen ons dat niet permiteren. Ik ben nog niet getrouwd” zei ik. Ze lachten. Ik nam een slok. Zo ben ik nu wel. De funny one. Haha Ik hou van de titel. Het past me. Mijn gsm begon te rinkelen ik viste het ding uit mijn broekzak en vloekte in de binnenkant van mn mond. Ik stond op en wandelde weg. “ello” zei ik. Ik weet nooit wie belt. Ik ben gewoon zo slim niet om te kijken wie belt. “Nialler. Honey. Hoe gaat het?”
ik zuchte wanneer ik jade’s stem horde. Het was alweer een tijdje geleden dat ik die had gehoort. Ik kreeg wel een paar smsjes per dag zoals deze morgen had ze me veel plezier gewenst op mijn eerste dag. Of de goeiemorgen en slaapwel kusje berichtjes die ze me stuurt. Maar iets in mn systeem zegt dat liever wil dat ze goedemorgen zegt wanneer ze naast me in bed ligt. Of me slaapwel kust wanneer haar hoofd op mn borst is en haar handen om mijn taille. “goed en met jou baby?” vroeg ik “Ik miss je zo hard. En niall. Vergeet me niet op te halen om 3 uur morgenochtend.” Zei ze. Thank god dat jade het me helpt herinneren. Natuurlijk was ik het vergeten. Ik moet echt meer alarmen op mijn gsm instellen.


“hoe dacht je dat ik dat kon vergeten? Ik miss je zo hard. Ik ben al aan het aftellen nog maar 7 uur tegen dat ik mijn prinses terug zie.” Tom passeerde hij kwam van buiten. Hij had me verteld dat hij een irritante nicotineverslaving heeft waar hij probeert van af te komen. Hij lachte naar me en zat naast me neer. “waar ben je nu Niall?” “thuis natuurlijk. Ik ben naar de voetbal aan het kijken. Derby speelt vandaag. Maar ik ga naar bed in een half uurtje. En hoe was duitsland nog?” Ik keek naar rechts waar ik tom zag zitten lachen. Hoe kon het ook anders? “goed eigenlijk. Ik kreeg een map van een meisje. Ze had allemaal tekeningen gemaakt. Maar van ver lijken het foto’s. eng maar mooi.” Ik weet nog de eerste keer jade kreeg zo’n tekening van ons. Ze heeft hem ingelijst en opgehangen in ons huisje. Het is wel mooi. Zelfs de zon is perfect afgebeeld. Ze heeft duidelijk een foto gebruikt omdat ze een lipstick afdruk op mijn wang er bij heeft getekend. En mijn lippen zijn lichtjes roze. Duidelijk van jade’s lipstick. “ik hou van die tekeningen. Ik wou altijd zo kunnen tekenen. Maar ik moet nu echt gaan liefje. And Don’t forget that I love you. Okay” ik hoorde haar lachen

“awww Niall. I love you too. Ik hou ervan wanneer je zo melig doet.” Een glimlach verscheen op mijn gezicht. “daag. Zie je op heathrow. Kus” “kus terug bye” ik hoorde de vertrouwde biep en stak mijn gsm terug in mijn broekzak. “Ik hou van je prinses” zei tom. Voor een tweede keer in 5 minuten rolde ik mijn ogen ik stond recht en ging naar de rest. “ik moet door. Vergat mijn date om 3 uur morgenochtend in heathrow” Ik drank mijn pint ad fundum uit. Zoals de ier die ik ben. “awwch. Veel plezier” ik knikte. “dankje” Ik rekende mijn pint af en nam mn jas. “ik zie jullie morgen. Veel plezier nog” ze knikten en mompelden een ja. “dag” I wandelde weg naar mijn auto. Wanneer ik thuis aankwam besloot ik een paar uurtjes te slapen. Ik moest naar school morgen ochtend. Willen of niet. Misschien was het dan toch beter dat ik een beetje uitgerust was. Ik klom de trap op. De laatste keer naar bed alleen. Ik ga zo blij zijn wanneer jade weer bij me is. Ik duikte onder de dekens en zette mijn alarm. 4 uurtjes. Dat valt nog mee.


Een biepend geluid wook me op. Een klein beetje verward zette ik het af. 0.30 uur s’nachts. Prachtig. Ik zat op en nam mn omgeving in me op. natuurlijk was het dezelfde als 4 uur geleden. Maar om 12 uur in de ochtend begin je dingen te denken en zien die je waarschijnlijk anders niet ziet. Ik stond op en deed mijn jeans terug aan. ik had mijn t-shirt aangehouden. Dus een trui erover was voldoende na dat ik een hand door mijn haar had gestreken en mijn schoenen had aangetrokken was het tijd om te vertrekken. Het was nu kwart voor 1. Ik jogde naar mijn auto. 1 omdat het wel koud was en 2 omdat ik me zal moeten haasten. Het is 2 uur en een kwartier rijden. En ik kan me het niet permitteren om te laat te komen. Ik zuchte als mijn auto starte. Ik had zin om het stuur te knuffelen en god te bedanken. Ik vertrok naar londen. En Ik was een beetje opgelucht met het weinige verkeer. Mijn concentratie was niet 100%. Dus file kon ik wel vergeten.
Het was 2 uur 30 wanneer ik in heathrow binnenwandelde. Ik had een halfuurtje over dus ik ging naar het nacht winkeltje ik kocht een blikje bier en een krant. Vluchten zijn niet altijd zo stipt dus ik kan me maar beter voorbereiden. De krant was een back to school special. Dat liet me lachen. Dankje voor het lezen van mijn gedachten. Hoe iemand kan beweren dat god niet bestaat.

Wanneer de intercom afging that de vlucht uit munchen was aangekomen stond ik op. Ik gooide het lege blikje weg en vouwde de krant op om hem later in mijn achterzak te steken. Er was veel paparazzi. Dus ik zette mijn kap op. het klinkt kinderachtig maar het is beter om zo naar voor te raken. Zo zal ik temiste geen doodbedreigingen krijgen of gescheurde kleren. Of wat de boze fans en paps me willen aandoen. Vooraan staat een bodyguart. Ik tikte op zijn shouder. Het was hun ‘hoofd bodyguart’ hij keek verward naar me. “ik ben het maar william” zei ik terwijl ik mijn gekleurde blonde lokken van onder de kap haalde. Ik weet zeker dat een hele boel paparazzi mij heeft herkent maar dat kan me nu niets meer schelen. “niall. we misten je weetje. Je moet eens met ons meekomen op tour.” Ik knuffelde hem. En wanneer ik weer met beide voeten op de grond stond keek ik hem aan. “ik zou zo graag willen. Maar ik heb een job nu en ik kan het me niet permitteren om hele maanden weg te zijn. “ hij knikte.

“ik begrijp je. Maar toch zou het leuk zijn. Ga maar voor de hekens staan. De meisjes zullen er bijna zijn.” Ik keek rond me terug naar de gespierde man. “ik uh kan er niet over” de woorden waren amper uit mijn mond of hij tilde me op en over het hek. Ik slaakte een gil en keek naar hem met grote ogen. “asjeblief. Doe dit nooit meer. Zoiets overleeft mijn hart geen 2 keer” hij lachte. En ik steunde wat tegen het hek. “hoe doen jullie dit. Ik zou me doodvervelen” “ik ben jou niet niall” ik knikte. “dat is waar. Er kan maar 1 knappe ierse jongen iets te maken hebben met little mix” “stop daar maar. Je hebt je al genoeg vernederd” zei hij. Ik zuchte. “zo grappig” zei ik terwijl ik mijn ogen rolde. “Niall. Je prinses is daar” zei William. “

dankje will . See you later. doe de groetjes aan je vrouw en kinderen oke” ik gaf hem een korte knuffel en wandelde weg. Tot de volgende bodyguart. Verder mocht ik niet meer komen. Zayn Perrie’s vriend stond daar ook. “zayn. Hoe gaat ie man?” hij knikte waar hij mij liet weten dat hij nerveus en oke was. Ik haf hem een schouderklopje. “ze is daar bijna.” Hij lachte naar mij. Ik wende mijn ogen naar de deur die open ging. Leigh-ann kwam als eerste. Ze rende naar haar moeder. Jade vertelde dat ze en lief heeft maar als je het nog even geheim wil houden is het niet slim om elkaar te zien op de luchthaven. Perrie volgde en rende in de armen van de jongen naast me. Ik wachte tot de blauwe lokken tevoorschijn kwamen. Maar blijkbaar moest ik nog even wachten wilde ik blauw haar zien want het meisje dat in mijn armen rende had blond gebleachte tip dye in haar haar.

Ik kuste jade voor wel zeker een minuut. Tranen kwamen in mijn ogen wanneer ik haar stevig vasthield. Bang om haar weer te laten gaan. “ik heb je zo hard gemist babe.” Zei ik een traan rolde over mijn wang en belande op haar trui. Ze kuste me en nam me weer steving vast. “Ik heb je ook gemist Nialler. Zo hard” ze keek naar me en veegde de tranen van mijn wang. Een klein lachje kwam op haar gezicht. “je bent zo cute wanneer je weent” Ik lachte kort. “nu voel ik me zo veel beter. Wetende dat wanneer ik ween toch nog altijd fashionable cute ben” ze lachte. Een duw op mijn rug maakte me vooruitlopen. Ik grabbelde naar jade’s hand en we wandelden rustig uit de luchthaven. Jade’s koffers zouden morgenochtend bij ons geleverd worden. “ik vind het zo leuk dat we nu matchen” zei ik terwijl ik in mijn auto stapte. Jade keek even verward naar mij. “je haar. Wanneer heb je dat gedaan?” “vorige week. En ja. Het deed me aan jou denken. Dat is waarom ik het zo heb laten kleuren” Ik glimlachte.

En starte de 2 uur en een halve rit terug naar woverhampton. In de helft zag ik dat jade moeite had om haar ogen open te houden. “slaap. Ik zal je wel naar bed brengen” zei ik. “ik kan dit niet doen. Ik heb je niet gezien in 4 weken Niall. Ik wil bij je zijn.” “het is oke. Slaap. Je weet dat ik het niet erg vind.” Ze geeuwde en kuste mijn wang lang en teder. “dank je Ni. Slaapwel” Ik knikte en ze sloot haar ogen. Ze viel bijna onmiddelijk in slaap. Het is creepy om mensen te bekijken als ze slapen maar jade is zo mooi wanneer ze slaapt.
Ik ben zo blij als ik uiteindelijk thuis ben. Ik open het huis en voorzichtig draag ik jade naar boven. Ik neem haar jeans af. en doe haar een pyjama broek aan. ik wil niet dat ze koud krijgt. Na alles gesloten te hebben en zelf mijn broek af te daan te hebben was het al kwart voor 6. Ik zette mijn alarm voor kwart voor 7. Ik lig in bed naast jade en nuzzle in haar zijde.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen