Had nog een paar rolletjes gevonden :D In mijn eerste zelfgemaakte RPG, was een leuk idee alleen liep dood vanwege mijn inactiefheid ;c

:LINK: KLIK

Naam: Juliano Cisneros. [M]
Leeftijd: 13, lijkt 19.
Gave: Superieure ogen en gehoor.
SoortLeerling/docent
Uiterlijk (FOTO SVP) :

Chocoladebruin haar en normale huidskleur, hij heeft vaak een zonnebril op vanwege zijn verbeterde ogen want anders krijgt hij last. Ook heeft hij 2 tattoos op zijn rechterarm vele sterren en op zijn linkerarm heeft hij chinese letters. Fel rode ogen.
Innerlijk: Juliano heeft veel meegemaakt, hij is ter adoptie gesteld en vandaar heeft hij een slechte jeugd. Hij heeft aan de drugs gezeten op zijn 9e maar is daar vanaf gehaald door zijn nieuwe ouders. Momenteel rookt hij wel op vroege leeftijd (13) maar dat zal hij nooit afleren. Op sommige momenten kun je een hekel aan Juliano hebben maar op andere momenten kan hij je beste vriend zijn. Hij maakte vaak flauwe en gemene grappen over andere die vaak kwetsend over komen maar dit meent hij totaal niet. Als Juliano ruzie heeft dan ben je niet bij de goeie want binnen een paar minuten lig je in de prullenbak. Als hij zijn sigaret in zijn mond neemt word hij relaxed en is hij gewoon ''chill'' en doet ie alles wat je vraagt. Juliano is makkelijk over te kopen met sigaretten maar dit houd hij geheim voor de docenten en schoolhoofd Cramer.
Extra: Hij heeft zijn eigen stijl en heeft de schijt aan de wereld.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen