Yinurru Brater, mijn character in de RPG Heaven Versus Hell. Het idee is echt geweldig, momenteel niet geopend dus we zullen zien :D

:LINK: KLIK

Volledige naam: Yinurru Brater.
Leeftijd: 19.
Soort wezen: Meerman. Een meerman is een mannelijke versie van een meermin, een wezen dat als zijn benen/voeten nat worden gemaakt veranderd een eng wezen met vinnen en schubben over zijn benen heen. Je kunt ook alleen nog maar in het water leven anders zul je overlijden. Denk genoeg info, anders pas ik wel aan hoor.
Soul: Een otter.
Innerlijk: Yinurru is een jongen die voor zichzelf durft op te komen en niet bang is om in een gevecht te raken. Yinurru is snel gekwetst dus als iemand hem kwetst heeft hij een kort lontje en neemt hij het voor zichzelf op. Yinurru is verder nog erg kinderachtig, droge humorloze humor en hij is impulsief.
Uiterlijk: Patronus:

Uiterlijk:


Wit/bond haar. Blanke huidskleur met rode wangetjes. In transformatie - Als zijn benen nat zijn, krijgt hij blauwe schubben over zijn benen heen met groene vinnen.
Extra: Zijn haarkleur kan veranderen naar de kleur van de emotie. Rood - beschaamd & woest/boos. Blauw - Blij en Impulsief. Geel - Relaxed en eigenwijs.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen