Long Time Ago..
I'm so sorry guys!

Lynn

Nog half in trans sta ik voor het podium waar de jongens zo gaan optreden. Waarschijnlijk ben ik morgen doof..
De hele zaal stroomt vol en niet veel later begint het voorprogramma, ik ken de band niet maar het klinkt niet echt verkeerd.
Na zo'n drie kwartier wachten en naar gillende meiden luisteren komen ze op. Eerst Harry dan Louis, Niall, Liam en dan Zayn. De band begint te spelen, 'Vas Happenin London!' schreeuwt Zayn.

Tijdens het concert heb ik af en toe een ongemakkelijk oogcontact momentje met Harry, het liefste ren ik het podium op en val ik in zijn armen.. Kon dat maar.
Faya en Kikki zingen zo hard mee, dat ik ze er bijna bovenuit hoor. Ik kan nu moeilijk zelf ook meezingen, ook al ken ik alle teksten. Ik zucht kort.
Ik kijk naar de jongens, hoe ze genieten van deze ervaring. Af en toe zing ik zacht een zinnetje mee. Little Things begint, De hele zaal is donker, je ziet alleen het licht van het podium en allerlei zwaaiende lampjes van het publiek. Dan komt Harry mijn kant op lopen, mijn hart bonst als een gek. Harry belandt op zijn knieën voor mij. Hij pakt mijn hand vast. 'I'm in love with you.. And all your little things..' zingt Harry. Ik bijt op mijn lip en voel mijn ogen tranen. Het lawaai van gillende meiden word alsmaar harder. Even slik ik maar dan komt er een kleine glimlacht op mijn gezicht. Harry knipoogt en laat langzaam mijn hand los terwijl hij gaat staan, opnieuw wordt het gegil steeds harder.
Even denk ik het niet meer aan te kunnen, ik draai me om en wurm me door het publiek naar de uitgang. Een paar minuten sta ik voor de deur van de zaal, de muziek en het gegil is nog steeds te horen. Mijn hart gaat tekeer en ik raak helemaal buiten adem.
Ik leun tegen de deur en leg mijn hand op mijn borst. Langzaam stromen er tranen over mijn wangen..
Ik wil niet verliefd zijn.. Niet op Harry. Mijn hele leven raakt van slag, ik word er gek van...
Ik ren naar de wc's en zet de kraan van de wasbak aan. Ik houd mijn handen er onder en maak mijn gezicht nat. Er is nu maar één ding dat ik wil, naar huis..
Al snel gaat de deur open en staat Faya daar, 'Waar was je nou, kom terug..' Bitch, rot op... ''Ze hebben een mini pauze ingelast omdat Harry geen woord meer uit zijn keel kreeg...'' gaat ze verder. Ik schrik even en dan pakt Faya mijn arm. Ze trekt me mee de zaal in en wurmt zich door de mensen massa. Daarna staan we weer op ons plekje.
''Er zijn wat problemen maar over enkele minuten zijn we terug met One Direction!' Lees ik op het scherm..
Ik zucht en opnieuw stromen er tranen over mijn wangen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen