Foto bij Hoofdstuk 66

Hallotjes!
Sorry dat ik gister niks geactiveerd heb.
Ik ging eerst de stad in en had daarna een verjaardag, dus ik had geen tijd.

IK HEB ER TWEE NIEUWE ABO'S BIJ !!!
YEAH !!!
Voor Beans en xMaatje : Dank je wel voor jullie abo''s,

Oké omdat ik twee nieuwe abo's heb, wil ik weer een Q&A houden.
Je mag vragen aan mij stellen maar ook aan personen uit mijn verhaal.
Je mag alles vragen !!

Sorry, dat dit stukje niet zo lang is!

Xx,
Storiesxx3

Peter en ik lopen Peter’s huis binnen. Peter mocht eerder weg bij zijn werk omdat ik er ben. Zijn bazin, Pauline, is super aardig. Zij komt ook uit Nederland maar woont al bijna vijftien jaar in Engeland. Gelukkig kon ik dus Nederlands tegen haar praten. Peter tilt me op en brengt me naar de woonkamer. Hij legt me op de bank neer en gaat met zijn knieën aan weerszijde van mijn lichaam zitten. Hij leunt over mij heen en drukt even zijn lippen op de mijne. “Ik heb een verrassing voor je”zegt hij ondeugend. “En dat is?” “Een verrassing. Je komt er straks achter, oké?” “Oké”zeg en ik bijt op mijn lip. “Niet doen”zegt Peter dan en ik kijk hem fronsend aan. “Wat niet doen?” “Niet op je lip bijten.” “Waarom niet?” “Als je dat doet, verlang ik alleen maar meer naar je.” “Oh echt”zeg ik en bijt expres op mijn lip. “Aim, stop! Niet doen.” Ik schiet in de lach en Peter springt van me af. “Peet wat ga je doen”vraag ik lachend. “Ik loop weg, want ik word gek van je.” “Haha. Watje.” “Wat”zegt Peter en komt de woonkamer weer inlopen. “Noemde jij mij nou watje?” “Ja.” “Oeh. Jij gaat eraan.” Ik spring van de bank en ren naar boven, met Peter achter me aan. Ik ren lachend de slaapkamer in en verstop me naast de kast. Peter komt niet veel later de kamer in heeft me al snel gevonden. Hij tilt me op en gooit me op bed. Hij begint me te kietelen en ik gier het uit. “Peet, stop! Ik kan niet tegen kietelen! Peter, stop nou!” “Ik stop, als jij mij geen watje meer noemt en iets super sexy aan gaat trekken.” “Waarom?” “Ik zei al. Ik heb een verrassing voor je.” “Oh ja. Kan jij niks uitkiezen voor mij?” “Is ook goed.” Peter gaat van mij af en loopt naar mijn koffer. Hij opent mijn koffer en kijkt er even in. Na twee minuten heeft Peter iets voor mij klaargelegd en ik vind het wel leuk. “Is dit leuk?” “Ja, eigenlijk wel”zeg ik. “Hoe bedoel je eigenlijk?” “Ik had dit helemaal niet van je verwacht. Ik bedoel, kijk wat je aanhebt. Dat is nou niet echt in de mode”zit ik hem te pesten. Peter heeft altijd super leuke kleren aan, maar Peter plagen is altijd leuk. “Wat! Mijn kleren zijn wel in.” “Echt niet.” “Echt wel. Alle meiden kijken altijd naar mij.” “Nou ik zie jou liever zonder kleren.” Peter kijkt mij lachend aan en komt naar mij toe. “Waar ben jij op uit?” “Nergens”zeg ik met een glimlach. “Ja ja. Ik zie jou ook liever zonder kleren.” Peter maakt de knoopjes van mijn bloesje langzaam los en ik kijk hem aan. Ik bijt op mijn lip en Peter kijkt mij ondeugend aan. Hij maakt mijn bloesje los en trekt die dan uit. “Kom. We moeten toch nog douchen”zegt hij en hij tilt mij op. Hij brengt me naar de badkamer en zet me daar neer. Beide kleden we ons uit en stappen onder de douche. Oh wat heb ik zin in vanavond.

Reageer (4)

  • Girlicious

    ooohh samen douchen met peter :$
    als de avond al zo begint... word ik helemaal benieuwd naar peters verrassing..!
    hun zijn echt te cute samen!!!
    vraag aan charlie: waar ben je mee bezig? of nog beter: wat ben je van plan? je bent verloofd met Esther maar gaat ondertussen wel vreemd met je ex, die al een vriendje heeft..?
    of een vraag aan jou: waarom laat je me elke keer zo opfokken over charlie, en laat je hem alle momenten verpesten (baby)
    snel verder(K)

    1 decennium geleden
  • Beans

    Zijn al je personages op iemand gebaseerd of alleen Ilja? ^^

    1 decennium geleden
  • hopingfxck

    Zelfs als hij niet weet dat ze komt heeft hij een verassing. Het is echt super lief!!
    Snel verder <3

    En graag gedaan voor abo ; )

    1 decennium geleden
  • xSmallx

    Oeeh, ben benieuwd wat de verassing is!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen