Foto bij Degree 41 - Hayden Miller

Even geen foto van het verhaal, maar van deze paar dagen:).
T begon met mij gitaar spelen, en dan vraag je je af: wat doet Josh daar :p. Die foto met Josh heeft hij gemaakt en op instagram gezet terwijl ik 10 meter verder aan het spelen was voor een goed doel.. Die gast kan me niet bepaald gemist hebben en ik heb zelfs het idee (maar weet het niet zeker) dat hij wat geld had gegeven.. Best een raar idee.. De volgende dag zijn we daar trouwens nog een foto gaan maken terwijl ik en mijn beste vriendin naar Oranje kleding zochten :).
Deel 2:
OJSDAGIHSPHe;oghadsi;ogh[OWIEGEWOGJ]
Het concert was super!!!!! En dan vond ik het Change My Mind stukje echt het toppunt.. Voor de gene die dat niet weten: we hadden allemaal een blaadje met "are we fans or are we mo-o-ore op gehouden terwijl hun over het publiek heen "zweefden". Vooral Niall vond dat echt geweldig!! :).
Het concert was zoooo zwaar luid, maar wel echt super en ik kan echt niet geloven dat ik ze echt gezien heb!!!

Deel 3 dat starbucks beker dingens: Na 3 jaar lang best regelmatig bij de starbucks te komen, is het ze eindelijk voor het eerst gelukt om mijn naam goed te schrijven, na twee keer spellen xD..

Als laatste zwaar bedankt voor alle reacties op het vorige hoofdstuk!!! Echt geweldig!! Daarnaast ook HELLEUW NIEUWE ABO'S!!!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Ludicrous

    HAZZA is gewoon een poepie!
    Dit is zo'n mooi verhaal (H)

    1 decennium geleden
  • AnkePayne

    Omg harrytje echt lief! En wooooow josh eeft u gewoon gezien :) en idd da concert is zalig (ik ben in Antwerpen geweest :) )

    1 decennium geleden
  • HaZaLiLoNi

    OMG

    1 decennium geleden
  • annae

    Aah Harry is zo lief en dat verdient ze ze heeft zo lang gevochten!!
    Snel verder

    1 decennium geleden
  • StylesNicole

    Wow, echt heel mooi geschreven!
    En ik ben benieuwd naar de rest van de brief.
    Dus snel verder ^^
    pleasee

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen