Foto bij Teen 12.

'Wil je blijven eten?' Vroeg Charlotte aan Louis die de tas op tafel zette. 'O, ik zou wel willen maar ik moet eigenlijk terug naar de jongens.' Antwoordde hij teleurgesteld.
'Alsjeblieft?' Vroeg ze en ze zette haar puppy oogjes op. Ik lachte en keek grijnzend toe naar het tafereel.

Nadat Louis -wat me absoluut niet verbaasd- had toegeven aan Charlotte waren ze gaan spelen in de woonkamer en was ik aan het eten begonnen.
Na een tijdje hoorde ik iemand de keuken inlopen en ik had al meteen het gevoel dat er iemand achter me stond. 'Is er iets dat ik voor je kan doen, Lou?' Grinnikte ik en ik draaide me om. 'O, nee. Lotte kijkt tv dus dacht ik dat ik hier misschien wel iets kon doen.' -'Je kan de tafel dekken?' Stelde ik voor. Hij knikte en begon de tafel te dekken. 'Lotte?' Vroeg ik na een tijdje. 'Ja, lijkt op men zusjes naam, ik hoop dat je het niet erg vind?' Vroeg hij. 'Nee, natuurlijk niet.' Antwoordde ik glimlachend. 'Hoe heet je zusje misschien?' Vroeg ik. 'Lottie, eigenlijk heet ze ook Charlotte maar iedereen noemt haar Lottie. Dan is er ook nog Felicity en de tweeling: Daisy en Phoebe.' Vertelde hij.
Ik keek hem even verbaasd aan. 'Dat zijn veel zussen.' Lachte ik. Hij haalde zijn schouders op. 'Ze zijn best oke hoor.' Lachte hij.
'Het eten is klaar, haal je Charlotte even?' Vroeg ik. Hij knikte en liep de keuken uit. Ik zette de pannen op tafel en besloot Niall een sms te sturen.
Niall: "Maak je geen zorgen om Lou, hij is hier. Hij blijft eten (: Xx"
Ik drukte op verzenden en haalde opgelucht adem. Ik had bijna verstuurt dat Charlotte erop aandrong dat hij mee at. Gelukkig had ik dat net op tijd niet gedaan. Louis en Charlotte kwamen binnen en gingen zitten.

'Lou film kijken! Lou film kijken!' Riep Charlotte vrolijk. Ik keek naar Louis en hij keek vragend terug. 'Van mij mag je hoor.' Zei ik onschuldig. 'Oke dan,' Zei hij en Charlotte juichde. 'Maar eerst ga ik je mama helpen met de afwas. Ga jij maar alvast een film kiezen, oke?' Charlotte knikte en huppelde de woonkamer in. Ik liet alvast het water lopen en Louis begon te borden op te stapelen.
'Ik snap niet waarom je de jongens niet gewoon verteld over Lotte,' Begon Louis. 'Ze is echt heel lief, net Lottie toen ze nog kleiner was. Ik denk echt dat de jongens haar te gek zouden vinden.' Zei hij. Ik haalde mijn schouders op. 'Dit is niet de eerste keer he? Dat je iemand niet verteld over haar?' Vroeg hij. Ik knikte. 'Ik leerde een paar jaar geleden een jonen kennen, Charlotte was toen nog maar en jaar oud ofzo en ik kon haar nooit alleen laten. Ik probeerde haar geheim te houden maar hij kwam erachter, hij liet me stikken.' Het bleef even stil aan Louis' kant en niet veel later voelde ik zijn armen om me heen. Ik zuchtte zachtjes en knuffelde hem terug. Hij glimlachte naar me en we gingen verder met de afwas.
Toen ik het laatste bord aan Louis gaf kreeg ik in sms.
Niall: "Geen probleem, we zullen hem niet missen haha! Grapje hoor! Xx"
Ik lachte zachtjes en hielp Louis met het wegzetten van de borden. Toen we klaar waren gingen we naar de woonkamer bij Charlotte. 'Ik kijk alles behalve Winnie The Pooh.' Grinnikte Louis die ging zitten. Charlotte lachte en kwam naar ons toegelopen met Avatar in haar handen. 'Wel dat is Géén Winnie The Pooh.' Zei Louis lachend. 'Mama's lievelings film.' Zei Charlotte terwijl ze naar de dvd speler liep. Daarna kwam ze op mijn schoot liggen en ik startte de film.

Reageer (1)

  • RomanticWriter3

    dit is echt een schattig stukje!! je schrijft echt megamooi!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen