Foto bij 012 - Front row

Ik hoorde Harry mijn moeder en vader bedanken voor alles. 'Doei Skye! Bedank voor de gezelligheid!' Ik kreeg een knuffel van Louis en Niall. 'Tot het concert!' 'Das je komt?' Hoorde ik iemand achter me zeggen. 'Ja tuurlijk!' 'Super! Zie je Vrijdag dan!' Harry gaf me een knuffel en liep toen naar buiten. Ik hoorde dat er een auto weg reed en dat Mai de deur dicht deed. Ik kon echt niet wachten tot het concert.

Ik hoorde kei hard gegil toen we aan kwamen bij de O2 arena. Mia zetten de auto op de parkeer plaats en haalde mij uit de auto. Ik kreeg mijn stok toe gerijkt en met Mia aan mijn linker kant en Janey aan de andere kant liepen we naar de arena. Omdat we vips waren mochten we langs alle fans af al naar binnen. We liepen langs wat fans en ik kreeg gelijk reacties naar mijn hoofd. 'He blinde! wat doe je hier! Ja kan ze toch niet zien!' 'Doe eens normaal!' Riep Janey terug. 'Laat ze maar! Ze zijn gewoon jaloers' zei ik tegen Janey. 'Mag ik jullie vip passen zien?' we gaven onze passen en de deur werd voor ons open gehouden.

Ik voelde in eens 2 armen om mee heen. 'He! How are ya?' 'Harry! Moet je niet backstage zijn?' 'Eigenlijk wel! Maar ik hoorde dat je er was das.... wat wil je drinken?' 'Cola please!' Ik kreeg een cola van hem en hij sloeg een arm om me heen. 'Luister! Ik moet weer terug naar achteren! Je zit front row dus ik zie je zitten! Haave fun!' Ik kreeg een kus op mijn wang en ik voelde het bled in mijn wangen om hoog komen. 'Skye? Niet te veel met je hoofd in de wolken zitten he!' 'Hou op Mia!' Ik gaf haar een stoot en richten mijn gezicht naar beneden.
'Kom we mogen de zaal in'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen