Foto bij Teen 11.

'Laura, zullen we dan maar naar het ziekenhuis gaan?' Ik keek op naar Louis die net binnen kwam en knikte. 'Ziekenhuis?' Vroeg Liam die nog steeds naast me zat. 'Werk, weet je nog?' Grinnikte ik en stond op. 'Owja, het was in elk geval heel leuk gisteren avond.' Ik knikte instemmend. 'Dat moeten we zeker nog een keer doen!' Zei Niall die net binnen kwam met de andere jongens. 'Zeker weten!' Antwoordde ik. Ik gaf de jongens nog snel een knuffel en liep toen met Louis naar buiten.
'Waarom keek je zo daarstraks?' Vroeg ik toen we eenmaal in de auto zaten. Hij keek me fronsend aan. 'Hoe bedoel je?' Vroeg hij met zijn ogen op de weg gericht.
'Toen ik met Liam aan het praten was.' Vertelde ik. Dacht hij dat ik het niet gezien had ofzo? Haha, dus wel!
'Harry en ik hadden het gewoon over je.' Antwoordde hij schouderophalend. Ik keek hem doordringend aan, maar hij reageerde niet meer dus liet ik het gaan. Hij zou toch niks verteld hebben? Nee, hij had beloofd dat we het samen zouden doen! Zodra ik er klaar voor was!

Ik gaf Louis nog snel een bedank kusje op zijn wang voor ik uitstapte. Hij stelde voor om me ook weer te komen ophalen. Ik stemde maar in.
Ik begroette snel een paar mensen toen ik het ziekenhuis binnenging en liep snel door naar Charlotte's kamer. Net toen ik naar binnen wou gaan kwam Mark ook aangelopen. 'Mamie!' Ik liep snel naar Charlotte toe en drukte een kus op haar voorhoofd. 'Heb je goed geslapen?' Vroeg ik haar en ik ging naast haar zitten. 'Ja, Dokter Sloan heeft heel goed voor me gezorgd!' Antwoordde ze lachend. Ik keek om naar Mark die glimlachend toekeek. 'Dankje.' Zei ik glimlachend tegen hem. 'Je mag haar meenemen naar huis, en ik heb ervoor gezorgd dat je de eerste week niet hoeft te komen werken.' Antwoordde hij. Ik glimlachte dankbaar en begon Charlotte's spullen bij elkaar te rapen. Terwijl stuurde ik snel een sms naar Louis.
Louis: "Hoi, Mark zegt dat Charlotte naar huis mag, zou je ons anders nu al kunnen komen halen? Xx"
Ik drukte op verzenden en begon verder op te ruimen. 'Ga eerst je tandjes poetsen.' Zei ik tegen Charlotte. Ze knikte en verdween in de badkamer.
Louis: "Tuulijk! Ik ben al onderweg! (: Xx"
Ik slaakte een zucht van opluchting en ging op het bed zitten. Charlotte en glimlachte zoals gewoonlijk breed om te tonen dat ze wel degelijk haar tandjes had gepoetst. 'Zo meteen komt iemand ons ophalen.' Zei ik en ik hing de tas over mijn schouder. Ze knikte en nam mijn hand terwijl we naar buiten liepen.
5 minuten later herkende ik Louis' auto die op de parking kwam gereden. 'Kom, onze taxi is er.' Zei ik en we liepen richting de auto. 'My Ladies.' Grinnikte Louis en hij maakte een buiging waarna hij mijn tas overnam. Charlotte lachte om zijn actie en ging in de auto zitten.
'Gordel om?' Vroeg ik terwijl ik naast Louis ging zitten. 'Jup jup!' Antwoordde Louis met een grijns. Ik keek hem dom aan en wees heel subtiel naar Charlotte die achterin zat. 'Heb jij hem ook om?' Vroeg Louis en hij keek achterom. Ze knikte, Louis stak zijn duim om en ze lachte weer. 'Wil je nu gewoon rijden!' Zei ik en ik gaf hem een tik tegen zijn schouder. Hij lachte en startte de auto.

Reageer (2)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen