Foto bij Teen 10.

'Oke Laura, waarheid durven of doen?' Vroeg Zayn. Ik dacht even na en nam een slok van mijn drankje. 'Waarheid.' Antwoordde ik dan. 'Ben je dronken?' Vroeg hij lachend. 'Wat? Neeeeee!' Zei ik lachend en ik gooide het kussen dat naast me lag naar zijn hoofd. 'Jawel dus.' Grinnikte Liam die naast hem zat.
'Dit word leuk...' Grinnikte Esmay. 'Hoezo dan?' Vroeg Harry die op zijn beurt een slokje van zijn drankje nam. 'Laura gaat echt helemaal uit haar dak als ze dronken is!' Zei ze lachend. 'Ik ben niét dronken!' Ging ik in de verdediging en ik stond wankelend op. 'Misschien moeten we nu maar een filmpje kijken ofzo.' Stelde Niall lachend voor. Iedereen stemde in en begon kussens op te stapelen voor de tv. 'Oke kom op jij.' Grinnikte Louis die me ondersteunde en richting de tv hielp. 'Charlotte.' Mompelde ik zachtjes. Louis legde zijn vinger op mijn lippen en keek onopvallend rond. 'Ze is oke, weet je nog?' Ik knikte en plofte op de grond neer. Louis kwam naast me zitten en bleef me ondersteunen. De film was amper begonnen of het werd al zwart voor men ogen.

Louis William Tomlinson

'Morgen.' Zei ik geeuwend terwijl ik aan tafel ging zitten. Esmay zat voor me en glimlachte verlegen naar me. 'Zeg Lou, mag ik je even iets vragen, iets serieus?' Vroeg Harry. Ik keek hem dom aan. Harry stelde nooit serieuze vragen. Ik knikte zachtjes. 'Heb jij iets met Laura?' Ik keek hem nog dommer aan waarna ik in lachen uitbarstte.
Esmay keek me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Ik? Iets met Laura?' Vroeg ik en ik moest weer lachen. Harry en Liam keken elkaar even verward aan.
Langzaamaan werd ik weer serieus. 'Hazz, ik heb niks met Laura.' Zei ik en ik keek hem doordringend aan. Hij keek me even aan en langzaamaan trok een glimlach even zijn gezicht. 'Oke dan.' Zei hij en hij richtte zich weer op zijn ontbijt. Een zachte kreun uit de woonkamer liet blijken dat Laura wakker werd. 'Excuseer me heren, ik ga goeiemorgen zeggen tegen mijn vriendín.' Glimlachte ik en ik liep de keuken uit
'Goeiemorgen deze morgen!' Riep ik vrolijk en ik plofte naast Laura neer die moeizaam overeind kwam. 'Kan het wat zachter, Lou?' Vroeg ze hees en ze bracht haar hand naar haar hoofd. 'Sorry.' Zei ik snel. Ze glimlachte en net op dat moment kwam Liam binnen gelopen met een glas water waar waarschijnlijk een aspirientje inzat. 'Dankje.' Glimlachte hij haar het glas gaf. 'Kater?' Vroeg hij haar en ze knikte lachend. 'En nog niet zo'n kleintje.' Ging ze verder. Ik glimlachte en liep de woonkamer uit.
'Ben je echt zeker dat je ni-'
'Ik heb niks met Laura Harry! En ik voel ook niets voor haar, ze is gewoon een supergoeie vriendin!' Zei ik lichtjes geirriteerd en ik ging zitten. 'Sorry.' Zei hij snel. Ik haalde mijn schouders op als teken dat het oke is. 'Waarom wil je dat eigenlijk weten? Voel jij iets voor haar misschien?' Grinnikte ik. Hij haalde zijn schouders op en ik zag zijn wangen lichtjes roos kleuren. 'Ze is natuurlijk beeldschoon.' Zei hij. 'Maar je bent niet de enige dat dat vind?' Gokte ik. Hij zuchtte en knikte. Ik keek over mijn schouder naar Laura die naast Liam in de zetel zat. Ze lachte om iets wat hij zei. Ze zag er gelukkig uit. Zou hij haar gelukkig maken? Maar Harry dan... Zou hij haar ook gelukkig kunnen maken? Maar zou hij Charlotte wel aankunnen? Harry is niet klaar voor zulke verantwoordelijkheid!

Reageer (2)

  • Jaegerjaquez

    Okee I love this story! Echt snel verder!
    x

    1 decennium geleden
  • xMissMarije

    Mooi geschreven

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen