Ik weet dat ik best badass ben, maar gister had ik dat tot een nieuw niveau weten te krijgen. Mij mij in t dorp is een winkel die jola mode heet.. Misschien wel ooit van gehoord xD. In ieder geval, ik dus m'n tante wijs maken dat het yolo mode heette.. And she bought it!!:). Best badass, al is een doos stelen uit de supermarkt ook zwaar badass.. En yep dat heb ik gedaan;).
Daar was weer een random fact!! #3 (?) whaha das de naam van een the script album!!! In ieder geval. Random fact #3: ik heb ooit een doos uit de supermarkt gestolen. Want ja, waarom niet en t voelde best badass ;).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Taaamar

    random fact...
    Ik ben heel verlegen, netjes in mijn gedrag en wat afwachtend, maar als je me goed kent ben ik de ADHD'er van de groep en kom ik met de raarste en domste opmerkingen aan.
    x love your story

    1 decennium geleden
  • RandomnessXx

    In de supermarkt mag je dozen gewoon meenemen ;)

    1 decennium geleden
  • ThingsInLife

    Ik vind aardbeien smoothies, ijs en milshakes goor,

    1 decennium geleden
  • Puellae

    Ik huil heeeeeel snel!! Ik heb zelfs bij twilight (breaking dawn) boek gehuild hahha maar dat was omdat het heel zielig was en ze afscheid moest nemen van haar doxhter en haar misschien nooit meer te zien kreeg!! hihi

    Oh, en weer super mooi geschreven! ! xx

    1 decennium geleden
  • FxckNiall

    Ik kan al drie weken niet langer als twee/drie uur slapen.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen