Foto bij Degree 32 - November 2007

Sow...
als in.. SOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWW WHAT THE FREAKING HELL
hoezo geweldig!!!
u awesomerts :).

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Larry2fab4u

    Ze heeft toch geen zelfmoord gepleegt ofzo zoiets he?!?!

    1 decennium geleden
  • IronRainbow

    Ik word soms ook wel eens uitgescholden en ik kan er echt niet tegen maar het is nooit zo erg, ik heb een tiental vriendinnen die geweldig zijn en eentje in het bijzonder. Pesters moeten gewoon oprotten want het zijn kinderachtige kutten.

    1 decennium geleden
  • HaZaLiLoNi

    Pesten is zowat het ergste wat je kan doen! Xx

    1 decennium geleden
  • FxckNiall

    Ik haat pesten! Laatst waren ze ook tegen iemand aan het kutten. (Vraag me niet wie) En ik zo: "Yo, ga ff iemand anders zoeken en tieft even lekker op joh, ga zelf maar stoeien in de gymzaal met zn allen." En ze waren gelijk zo van: 'Fuck, een grote bek van een- Heyyyy, een brugklasser!' "Ga lekker zelf met je barbie poppen spelen brugpieper." Ik dacht echt zo van: 'Kun je niets beters verzinnen?' Toen ik zo: "Jammer genoeg heeft mijn zusje ze gestolen, en speel ik met mn baby poppen, ga weg!" en toen ging dat andere meisje meedoen weet je wel, want samen sta je sterk :) Echt droog, gewoon voor de lidl, niemand die helpt -,- Ook al mag een persoon uit de tweede me echt niet... EN IK HEM NIET! HA! Sorry.

    1 decennium geleden
  • CurllMonster

    Wow... Geen woorden voor!
    Ze moeten s een keer al die fucking pesters gaan pesten dn kijken hoe ze het zelf vinden!!!
    Snel verder xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen