Cat POV
Ik omhelsde Alice. Ze glimlachte zwakjes naar me en probeerde niet te huilen, wat mislukte. En dat gold ook voor mij. Ik zou haar zo verschrikkelijk gaan missen. Ze was in een korte tijd een ontzettend goede vriendin geworden. Ik lachte naar haar, door mijn tranen heen. 'Je mailt me wel, hè?' vroeg ze. 'Of sms'en, schrijven, maakt me niet uit. Maar we moeten contact houden.' Ik knikte. 'Beloofd.' Ze viel me opnieuw om de hals.

Timothy en Lotte kwamen ook op me af en omhelsden me stevig. 'Het was een geweldige vakantie, schat,' zei Lotte. Ik knikte. Mijn keel zat dicht, en de tranen rolden met steeds grotere hoeveelheden over mijn wangen. Timothy gaf me een high five, waar ik om moest lachen. Echt iets voor hem.
Opeens zag ik Alex en Tim over het strand op ons af lopen. Hand in hand. Het leek erop dat ze weer samen waren. Ik merkte dat ik blij voor ze was. Alex had me die keer op het strand haar gevoelige kant laten zien, en dat was ik niet vergeten, hoewel ze daarna weer even bitchy als eerst tegen me had gedaan.
Tot mijn grote verbazing viel Alex me om de hals. 'Het spijt me voor alles, Cat. Je hebt me geweldig geholpen. Ik zal je zo missen.'
Oké, die had ik niet zien aankomen. Ik klopte haar ietwat onbeholpen op haar rug. 'Ik jou ook, Alex. Denk ik..' Ze glimlachte, maar Tim daaraantegen bulderde van het lachen, wat aanstekelijk werkte. Even werden alle tranen vergeten, en waren we weer gewoon hetzelfde groepje op het strand, dat niet dacht aan morgen, en gewoon genoot van vandaag.

'Ben je er klaar voor?' Mijn vader keek me met een mengeling van medelijden en bezorgdheid aan. Ik knikte, zo vastberaden mogelijk. 'Ja, pap. Ik denk het wel,' Mijn vader klopte me geruststellend op mijn schouder. We stonden in de rij voor de kassa van een klein restaurantje op het vliegveld, om het eten dat mijn moeder had uitgekozen af te rekenen. Ik keek zenuwachtig om me heen. Waar bleef Jason?

We stonden al in de rij voor het vliegtuig toen ik ineens twee armen om me heen voelde, sterk maar toch zijdezacht. 'Cat,' fluisterde hij in mijn oor. Hij leunde met zijn hoofd over mijn schouder, en zijn zachte zwarte haar kietelde tegen mijn wang. Mijn ouders keken subtiel weg, wat helaas niet van Sarah te zeggen viel. 'Mama?' vroeg ze. 'Is Cat verliefd op hem?' Mijn moeder glimlachte en knuffelde Sarah. Ze knipoogde naar mij. 'Dat moet je haar zelf maar een keertje vragen.'
Ik glimlachte mijn moeder dankbaar toe en omhelsde Jason. Over zijn schouder zag ik Gio staan. Ik wilde Jason snel loslaten, maar hij hield me tegen. 'It's okay,' fluisterde hij. Ik keek hem vragend aan. Hij haalde zijn schouders op. 'Hij sloeg ineens om. Geen idee waar het vandaan kwam. Hij heeft me hier zelfs naartoe gebracht.' Ik trok één wenkbrauw op, en hij beet op zijn lip. 'Zo schattig als je dat doet.' Ik bloosde, maar bedacht toen ineens weer waarom hij hier was. Om me uit te zwaaien, gedag te zeggen. Een traan rolde over mijn wang, maar hij kuste hem weg. 'Je moet gaan, lieverd.' zei hij spijtig. Hij trok me stevig tegen zich aan en ik begon te snikken. Hij maakte kalmerende geluidjes. Ik keek op, en hij legde een hand op mijn wang. Hij gaf me een kort en voorzichtig kusje. 'Mijn hart is voor altijd van jou, Cat. Zorg er goed voor.'
Hij gaf me een kort zetje richting het vliegtuig, en ik keek om, waarna hij uit het zicht en uit mijn leven verdween.


~
Heeey honeys
Tja daar word je depri van hè? Ook van het schrijven, I can tell you!
Nouja dit stukje werkt goed met het liedje Summer Love van onze vijf cuties 1D ;)
Enjoy xx

Reageer (2)

  • Mysla

    Neeeeeee je bent zo gemeen. schrijf een vervolg, voordat ik het zelf doe xD

    En nee het zijn geen cuties en al helemaal niet 'onze cuties'
    :D

    1 decennium geleden
  • GoldenCat

    OMG okay I'm crying so hard right now

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen