Amelia van Gaal

‘Als het kan..’ Ik krimp ineen. Heb ik misschien iets verkeerds gegeten? Lasse staat op en pakt zijn telefoon en begint te bellen, ik heb geen idee waarnaartoe, maar hij zal wel weten wat hij doet.
Een half uur later zit er een dokter op bed. ‘Kan je je shirt omhoog doen?’ Ik doe het omhoog en de dokter klopt wat op mijn buik. ‘Ik vrees dat je naar het ziekenhuis moet.’ Zegt de dokter. ‘Ik gok zo een blindedarm ontsteking, of een voedselvergiftiging.’ Ik bijt op mijn lip en kijk Lasse aan, die me bezorgd aanstaart. ‘Jullie kunnen met mij meerijden naar het ziekenhuis.’ We knikken en Lasse helpt me opstaan. Hij drukt me tegen zich aan en we lopen naar buiten waar we Viktor en Bianca gedag zeggen. In de auto lig ik tegen Lasse aan. In het ziekenhuis moeten we lang wachten.

Viktor Fischer

Ik kijk Bianca aan terwijl we een pizza eten. ‘Ben benieuwd wat er met Amelia aan de hand is.’ Ik pak haar hand vast en glimlach. Ze is zo ontzettend knap, en lief, ook al is ze ontzettend eigenwijs. Ik neem een hap pizza. ‘We kunnen zo meteen wel een film gaan kijken?’ Vraag ik terwijl ik haar aankijk en wat klooi met mijn telefoon. Mijn ex heeft gebeld, geen idee waarom, waarom heeft ze mijn nummer eigenlijk nog? Ik frons en richt me dan weer op Bianca. Ik zal zo meteen wel even kijken wat ze van me moet, maar eigenlijk moet ze het ook maar uitzoeken, zij was degene die vreemd ging, het is haar eigen schuld, ze heeft pas op het laatst haar excuses aangeboden, toen ik haar heb aangetroffen, in mijn huis, samen met een minnaar. Mijn blik verandert in een boze en Bianca kijkt me aan alsof ik heel raar kijk. Misschien kijk ik ook ontzettend raar. Maar ik heb ook een ontzettend raar gevoel..

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen