Rosalinda is een meisje van 13 jaar, maar iedereen noemt haar gewoon Rosa. Rosa is bevriend met bijna iedereen op school. Het is net zomervakantie geweest en iedereen is weer terug op school.

Hijgend komt Rosa het schoolplein op rennen. 'Gelukig op tijd voor de bel!' denkt Rosa. Ze gaat op het bankje zitten die op het schoolplein staat. "He Rosa!" Klinkt opeens een stem achter Rosa. Geschrokken draait Rosa zich om. Daar staat Mandy, 1 van Rosa's vriendinnen. "Oh Mandy" Stamelt Rosa nog steeds een beetje geschrokken. Mandy lacht. " Je schrok he?" "Oke, je het is je gelukt, je hebt me latten schrikken" Geeft Rosa lachend toe. Mandy lacht. "Roa! Kom je morgen naar de manege?" Vraagt een kort meisje met bruine krullen. Rosa draait zich om naar de voorkant van het bankje. "Oh, ja ik denk het" Antwoord Rosa. "LEuk! Heb je zin om samen te gaan rijden?" Vraagt het meisje. " Tuurlijk Stevie. Waar wil je rijden?" Zegt Rosa "In het bos!" "Ja dan kunnen we ook springen!" " Teddy en Bas zijn daar allebij heel goed in!" Zegt Stevie instemmend. Bas is de lieveling's pony van Rosa en Teddy is Sevie's lievelingspony. "Triiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiing!!!" Gaat de bel. IEdereen rent naar de schooldeur toe en probeert naar binnen te gaan, behalve Stevie, Rosa en Mandy. Die slenteren er rustig achteraan. "Wat heb jij eerst vandaag?" Vraagt Rosa aan Mandy en Stevie. " Drama" Antwoord Mandy "Aardrijkskunde" Antwoord Stevie. "En wat heb jij?" Vragen Mandy en Stevie tegelijk. " Drama" Vertelt Rosa. "Jammer" Zegt Stevie. Rosa knikt. "Ik zie je tijdens lunch!" Roept Stevie en ze rent dan naar haar klas lokaal. Mandy trekt Rosa de goede gang in. Rosa grinnikt. " Ik ben nog zo gewend om eerst naar wiskunde te lopen" Grinikt Rosa. Mandy lacht, en Rosa schiet ook in de lach.
De rest van de dag is normaal. In de klas mochten ze vertellen wat ze gedaan hadden in de vakantie. In de pauze zaten Mandy, Stevie en Rosa samen op het bankje.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen