Foto bij 008 - 2 friends

Ik liep in mijn in mijn slaap kleren door het huis. Ik zocht naar wat brood als ontbijt. Vandaag was ik jarig. Ik had er aan de ene kant wel zin in ,omdat Harry zou komen ,maar ook weer niet omdat ik niet zo van drukte hou. Ach ja wat maakt het uit. Ik at mijn brood op en liep weer naar boven.
Een uur later stond Mia op de stoep. 'ben je er klaar voor?' 'voor wat?' 'Voor je make up en haar?' 'oh dat! Ja!' ik moest gaan zitten en alles werd voor me gedaan.
'Skye? er is telefoon!' 'Wie?' 'ene Harry?' Ik kreeg de telefoon in mijn handen en ik bracht hem naar mijn oor. 'Hallo?' 'Hey Skye!' 'hi Harry! Wat is er?' Alsjeblieft zeg niet dat je vandaag niet komt! 'Is het goed als ik 2 vrienden mee neem? Anders breken ze mijn huis af!' 'Ja dat mag wel denk ik' 'Super! Wat wil je hebben?' 'euh.. Geen idee!' 'oke! Dan verzin ik zelf wat! Tot straks!' 'Tot straks!' Harry viel weg. Ik gaf de telefoon weer terug aan mijn moeder. 'Wat was er?' 'Hij vroeg of hij 2 vrienden mee mocht nemen' 'Okey!'

Een paar uurtjes later stond de hele tuin vol met mensen. Iedereen had het volgens mij naar zijn zin. Ik stond bij mijn tante. Die praat alleen maar. Ik hopte dat de bel ging en dat Janey of Harry voor de deur stond. En ja hoor de bel ging. Ik rende zo wat naar de deur. Ik opende de deur en ik hoorde dat er 3 jongens voor de deur stonden.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen