Foto bij ``207``

(Rose)

“dusssss…” ik loop naar Bobby. En kijk over zijn schouder. “Er verdwijnen koppels, elke jaar weer?” hij knikt en laat me een krantenkop zien. “elke 2de week van april” mompel ik. Bobby knikt en ik ga naast hem zitten. “waar is het?” Bobby kijkt naar me op.
“Indiana, en als jullie opschieten zijn jullie er voor de 2de week van april” Bobby kijkt van Sam en Dean naar mij en terug. “wacht…” opeens voelt dit niet goed. “je wilt niet zeggen dat ik met een van hen een setje moet vormen!?” gelijk vormt er zich een grijns op Dean zijn gezicht. “ik vind het niet erg!” gelijk draai ik me naar hem om. “voor de zoveelste keer, ik wil liever met Sammy dan met jouw Dean”
“ouch” mompelt hij dan. Sam en Bobby grinniken allebei voor ieder van ons een tas pakt.

Ik zit achter in de impala wat naar buiten te kijken als Dean zijn mobiel gaat. Sam kijkt gelijk op en neemt hem op. “Rose? Natuurlijk ken ik je nog!” gelijk is mijn aandacht bij de telefoon. Ik zit wat overeind en kijk van Sam naar Dean. Dean heeft een beetje een glimlach op zijn lippen en ik bijt op mijn kaken. Waarom irriteerde me dat? Dean grijpt de mobiel uit Sam’s hand. “Rose! Ja, waar ben- ja! We zien je daar!” Dean hangt op en grijnst breed. “ik ben blij dat Bobby ons hier heen heeft gestuurd! Rose is hier ook” Sam rolt met zijn ogen en draait zich naar mij om. “Rose en Dean hadden ooit wat… dus ik denk dat Dean weer…” Sam lijkt even te zoeken naar het woord, maar ik ben hem voor. “zichzelf met haar wilt vermaken?” Sam knikt maar Dean lacht alleen.

Reageer (4)

  • GrazyblOndje

    plzzz ga weer veder je bent echt super goed (flower)

    1 decennium geleden
  • Strawhat

    YAY!

    1 decennium geleden
  • GumpyGirl

    Yeeeeey weer een deeltje

    1 decennium geleden
  • Deetje1991

    (hoera)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen