Foto bij Teen 5.

'Kom meisje,' Charlotte nam mijn hand en samen liepen we richting mijn huis. 'Wacht!' Piepte ze. 'Wat is er, schat?' Vroeg ik bezorgt. Ze trok me een stukje achteruit en begon van links naar rechts te kijken. Toen ik zag dat we op de stoep stonden snapte ik het. 'Ik vergat te kijken voor we overstaken!' Zei ik en gaf mezelf een lichte tik tegen mijn voorhoofd. Ze lachte en keek nogmaals van links naar rechts. 'Mogen we oversteken?' Vroeg ik. Ze knikte en nam weer mijn hand beet.
Ik hield haar tegen toen ze naar de woonkamer wou lopen. 'Lieverd, ik wil dat je eventjes naar je kamer gaat, Esmay komt zo meteen bij jouw spelen. Oke?' Ze knikte, schopte haar schoentjes uit en liep de trap op. 'Ik ben terug!' Riep ik vanuit de keuken. Esmay kwam meteen de keuken ingelopen. 'En?' Vroeg ze. Ze zag mijn blik en wist het antwoord al. 'Ze is boven, zou jij haar even bezig willen houden tot ze slaapt?' Vroeg ik. Ze knikte en liep meteen naar boven. 'Je bent terug,' Merkte Harry op toen ik de woonkamer in kwam. 'Waar is Esmay gebleven?' Vroeg Louis op zijn beurt. Die vraag deed me even grinniken. 'Ze voelde zich nogal moe en is even gaan liggen,' Verzon ik snel. Hij knikte begrijpend. 'Daarjuist was ze nog helemaal hyper,' Zei Liam bedenkelijk. 'Ja, dat heeft ze heel vaak. Eerst is ze hyper en dan is ze zo moe als een hond,' Ik besloot een heel klein beetje van de situatie te profiteren. 'En ze snurkt.' Voegde ik er aan toe. Verschillende wenkbrauwen schoten omhoog. 'Neeh, das een grapje.' Lachte ik. 'Wat is een grapje?' Alle ogen waren opeens gericht op Esmay die net binnen kwam lopen, zou ze Charlotte zo snel in slaap gekregen hebben? 'Dat je snurkt.' Antwoordde Louis simpelweg. Esmay's mond viel open en ze richtte haar blik op mij. 'Oeps.' Zei ik en ik stak onschuldig mijn handen in de lucht. 'Je gaat er aan McFly.' Dreigde ze en ze kwam naar me toe gelopen. Ik slaakte een gilletje en zette het op een lopen. Met een sierlijke sprong belande ik achter de zetel.
'Het was een grapje! Auw!' Een kussen belande tegen mijn hoofd. 'Een grapje!' Gilde ze.
Het bleef een tijdje stil waardoor ik voorzichtig boven de sofa uitpiepte. Esmay zat daar verstopt, ze nam me bij mijn beide polsen beet en duwde me achteruit waardoor we beiden op de grond belanden. Ze viel op haar knie wat haar even afleidde waardoor ik haar een zacht zetje kon geven in haar zij. De rollen werden omgedraaid en ik nu boven op haar zat. 'Oke oke! Het was een grapje!' Zei ze snel. Typisch Esmay...
'Hmm, je hebt me wel vals beschuldigt' Zei ik bedenkelijk. 'Wat moet ik doen om het goed te maken? Ik doe alles voor je!' Ze was hier blijkbaar echt niet op haar gemak. Ik dacht diep na toen ik opeens iets brilliant bedacht. Ik keek om naar de jongens die ons verward aankeken. Een glimlach trok over mijn gezicht en ik boog voorover om in Esmay's oor te kunnen fluisteren: 'Zoen Louis.' Ze keek me met grote ogen aan en schudde wild haar hoofd. 'Ben je gek! Ik ken hem amper een dag!' Siste ze. 'Ja, maar hij vroeg daarnet wel naar je.' Antwoordde ik triomfantelijk. Haar ogen werden groot van verbazing. 'Echt?' Ik knikte. 'Zoen hem nou gewoon,' Drong ik aan. Ze beet twijfelend op haar onderlip. 'Oke dan' Zei ze en een glimlach trok over onze beide gezichten. 'Ga je gang,' Zei ik wat luider deze keer en ik ging van haar af. 'Niet nu!' Riep ze verontwaardigt. 'Sta op en verdien je vergeving!' Drong ik aan. 'Waar gaat het over?' Vroeg Harry. 'Zal je wel zien,' Antwoordde ik met een wenkbrauw wiebel.
Esma keek me boos aan maar al snel verzachte haar blik. 'Van je beste vriendin moet je het hebben,' Mompelde ze terwijl ze naar Louis toeliep. 'Laura wil dat ik je zoen,' Zei simpelweg. Mijn mond viel open en Niall die achter me zat, barstte in lachen uit. 'Wat doe je nu?! Je moest hem gewoon zoenen!' Riep ik verontwaardigt. 'He dit is niet draai de fles hoor?' Bitste ze terug. 'Oke, dan vergeef ik je maar niet.' Antwoordde ik luchtig en ik draaide me om. Ik hoorde een zucht en niet veel later een stilte. 'Zo, nu blij?' Mijn wenkbrauwen schoten omhoog en ik draaide me in een ruk om. 'Heeft ze hem echt gezoend?' Vroeg ik. 'Nee, hij zoende haar.' Antwoordde Liam grinnnikend.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen