Foto bij Emma Miller - 04

Het is zaterdag en ik ben samen met Lucy alleen thuis. "heeeee Lucy zullen we weer een filmpje maken? " vroeg ik. " ja hoor is goed" zei ze terug. We liepen naar haar kamer en pakten haar camera. "waar gaan we het over doen ? " vroeg ze. "uhmmmm laten we een video maken over hoe het is om tweeling te zijn" zei ik en dat gingen we doen. We maakten een filmpje van 7 minuten en we sloten het af door gek te dansen. Als laatste zette we onze twitter namen in het filmpje en toen gingen we het filmpje uploaden. We hoopten allebei dat Jack en Finn onze filmpjes kwamen te zien, want ik had al heel lang een crush op Finn en Lucy op Jack.

2 Dagen Later.........

"OMG LUCY DIT MOET JE ECHT ZIEN!" riep ik keihard. ik werd helemaal druk en heel erg blij. "LUCY KOM NOUUUUUUUUUUUU!" riep ik nogmaals toen het heel lang duurde. "JAHAAAA IK KOM AL" riep ze terug. Plotseling hoorde ik een klap. ik schrok en riep "Gaat alles goed Lucy?" Ik krijg geen antwoord terug, Ik stond op en rende naar beneden. Toen zag ik haar liggen bij de tafel, bewusteloos, ik schrok en ging naast haar zitten op me knieën. "LUCY!" schreeuwde ik maar ze werd niet wakker. Ik zag ineens allemaal bloed naast haar hoofd, ik schrok en zag dat ze een wond op haar hoofd had. Mijn blijdschap was direct weg. Ik belde het ziekenhuis en me moeder. Ze kwamen allebei direct. De Ambulance was er iets eerder dan onze moeder en ze namen haar mee. Toen onze moeder thuis kwam stapten we direct in de auto en reden naar het ziekenhuis. We kwamen daar en Lucy lag op een bed. Ze was alweer wakker en ik vroeg direct wat er was gebeurd. "ik.....ik.....ik.. weet het niet meer" stotterde ze. Er kwam een dokter binnen en zei dat het niet ernstig was maar dat ze een klein deel van haar geheugen kwijt was. Het laatste wat ze zich herinnerde was dat we een filmpje op youtube hadden gezet. Ze moest 1 dag in het ziekenhuis blijven en onze moeder bleef bij haar. Ik ging terug naar huis en vertelde alles aan onze vader. Het was avond en ik ging slapen en hoopte dat Lucy morgen weer naar huis mocht.

Een nieuw hoofdstuk ! sorry dat we zolang niet meer geschreven hadden maar we hadden het erg druk met school. Reacties zouden we erg leuk vinden ! xx

Reageer (2)

  • Payno

    Finn <3
    I love him c:
    Haha, ik denk dat Jack en.of Finn op hun filmpje hebben gereageerd x)
    Snel veder!
    x

    1 decennium geleden
  • Sketch

    Leuk aww arme lucy! Wat wilde ze eigenlijk vertellen?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen