Foto bij Hoofdstuk 06

Enjoyy

Kamer 302, hier moet het zijn... Ik stop de sleutel in het slot en open de deur. Het valt me meteen op dat de kamer heel groot is.
Ik loop naar binnen en kom eerst in een halletje. Ik besluit de kamer eens uitbundig te inspecteren: Ik open de eerste deur, hierdoor kom ik in de slaapkamer, er staan drie één persoonsbedden met tussen elk een nachtkastje. Scheef tegenover de bedden staan drie bureaus en tegenover het middelste bed staat een kastje met een tv erop. INCLUSIEF EEN WII!!! Yeah!
Ik loop terug naar het halletje en open de volgende deur, de badkamer.
Ook deze is enorm groot. Ik zie twee wasbakken met daarachter een grote spiegel. Daar tegenover staat een grote douche. Heel groot, het is een soort inloop douche die je ook dicht kunt maken, maar heel groot. De hele badkamer breed nog wel... Er hangt ook een soort bank aan de want, zittend douchen haha.
Ik loop weer terug naar het halletje en er zijn nog twee deuren over, een met de wc erachter en een die ik niet open krijg, zou wel moeten kunnen toch?
Op dat moment klopt er iemand op de deur. Ik loop erheen en doe open.
"Hallo, wij hebben het verzoek gekregen om de tussendeur te openen, bent u het daar ook mee eens?" Vraagt een man in pak.
Tussen deur? Openen? Zal wel iets van de jongens zijn. Ik knik en de man loopt naar binnen, richting de deur die ik niet open kreeg. Hij steekt een sleutel die hij uit zijn zak haalt in het slot en opent hem, dus daarom kreeg ik hem niet open.
"Heel erg bedankt." Zeg ik vriendelijk. de man knikt en loopt weer weg.
Ik doe de deur dicht en ga kijken wat er achter die deur is die hij net heeft geopend. Het is nog een kamer met ook drie bedden, waarom? Natuurlijk! Kamer 301!
Ik loop weer terug naar mijn kamer en doe de tussendeur dicht. Ik loop naar de slaapkamer en kies het middelste bed uit, dan lig ik tussen Niall en Liam in. Al ga ik nooit toegeven dat ik hier expres op heb gelet.
O ja, ik moet Tessa nog sms'en.

Heey Tess,
Sorry, ik had het heel druk. Maar ik ben nu in mijn hotel kamer, die echt mega groot is! Meer heb ik niet echt veel te vertellen nu, maar ik houd je op de hoogte!
Loveyouuuu!!!! xxxxx


Zo is dat ook weer gebeurd.
Ik gooi me op het bed en zet de tv aan. Er is een reclame voor the X-Factor op. Demi Lovato zit in de jury, Demi is mijn grote voorbeeld, ik volg haar al sinds Camp Rock! Ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt en toen ik haar verhaal hoorde, nou eigenlijk hoorde ik alleen dat ze was opgenomen in een kliniek. Dat was het moment dat ik bij mezelf dacht: zo ver laat ik het niet komen! Zij heeft mij dus eigenlijk gered. Plus ze is mooi, plus ze heeft super goede muziek, plus ze kan live ook nog eens mega goed zingen. Geweldig toch?
Ik hoor mijn telefoon gaan, waarschijnlijk een antwoord van Tessa...
Toch niet het is Louis:
Kun je het vinden? Recht tegenover het hotel.

Sh*t helemaal vergeten! Snel pak ik mijn jas en wat geld. Ik loop naar buiten en inderdaad recht tegenover het hotel is een Starbucks, dat is wel fijn!

"Hey guys, sorry ik was het helemaal vergeten! Het spijt me!" Zeg ik als ik me door hun beveiliging heen worstel. Vervolgens gooi ik mijn jas over de leuning van de stoel die ze voor mij hebben vrij gehouden en ga op de stoel zitten.
"Maakt niks uit hoor!" Zegt Louis vriendelijk.
Voordat ik zit sta ik alweer op om iedereen een hand te geven en om me even voor te stellen, de jongens doen hetzelfde.
"Dus vertel ons eens iets over jezelf.." Vraagt Liam nadat hij onze drankjes heeft gehaald.
"Nou als eerste moeten jullie weten dat ik dat de meest irritante vraag ooit vind! Ik weet nooit wat ik moet antwoorden en wat jullie wel en niet willen weten." Antwoord ik en ik neem een slok van mijn Caramel Coffee.
De jongens lachen en knikken.
"Dat is best slim bedacht!" Vindt Harry.
"Dus, ik zou zeggen vraag maar raak!" Lach ik enthousiast, ik ben benieuwd waar ze mee gaan aankomen.
"Heb je al eens eerder geacteerd?" Vraagt Liam als eerste.
"Nope, eigenlijk was het niet mijn bedoeling om nu te acteren, maar ik ben er toch wel blij mee." Antwoord ik en ik leg uit hoe alles zit met de vluchten enzo.
De jongens lachen en weer vindt Harry me slim haha. Het valt me trouwens wel op dat Niall erg stil is. Zou hij het niet leuk vinden dat ik er ben?

Geen 5 reacties... Wel een abo erbij: WELKOM!
3 reacties voor het volgende stukje vandaag nog! xx

Reageer (3)

  • Jeongguk

    gehehehhehe mijn 2e reactie ;') dussss nu moet je snel veder !
    xoxo (flower)

    1 decennium geleden
  • Jeongguk

    heeeel snel veder, pleaseeeee, als ik nou nog een reactie plaats, geld dat dan ook voor 3 reacties?
    i love it <3
    xoxo (flower)

    1 decennium geleden
  • Novalunosis

    OMG I love this story !! Snel vedeer !! c:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen