Foto bij 004 - Shopping

Een jaar later:
'Mam? Mag ik met Mia naar de stad?' het duurde even tot ik een reactie kreeg. 'Als je voorzichtig doet!' 'Altijd!' Mijn leven was een stuk makkelijker geworden sinds ik met de stok liep. Ik haalde mijn jas van de kapstok en trok hem aan. Ik controleerde nog een keer op mijn portomonee in mijn jaszak zat en ik liep naar buiten. Oke Skye het is heel makkelijk. Eerst Links dan Rechts en dan rechtdoor.

Het ging allemaal heel gemakkelijk. Voor ik het wist stond ik in de stad. 'Skye! Hoe is het?' 'Mia! Het gaat goed!' Ik kreeg een knuffel van haar. 'Waar wil je als eerste heen?' 'Ik moet een Leuke outfit hebben voor mijn verjaardag!' Ik was bijna jarig en ik wilde er wel leuk uit zien. Ook al kan ik dat zelf niet zien. Mia haakte in op mijn arm en samen liepen we door de stad. 'Welke kleur wil je outfit en wil je een jurk of gewoon een een broek en een shirtje?' 'Geen idee! Wat me leuk staat!' 'Oke dan gaan we voor een jurkje!' Ik kreeg wat dingen in mijn hand geduwd en ik werd mee naar de pashokjes genomen. Ik trok het eerste dingetje aan. 'Mia? Kan je me even helpen?' Ik kreeg het ritsje op mijn rug niet dicht. 'Zo! Hij staat je echt heel mooi!' 'echt? Hoe ziet hij er uit?' 'Hij is zalmroze van kant met een zwart riempje er om.' Ik kreeg een lach op mijn gezicht. 'Hij klinkt heel mooi!' 'Dat is hij ook! En jij ook!'

'Je moet er nog schoenen onder!' 'En sieraden en zo!' We ging nog wat winkels in en Mia zocht wat mooie dingen uit. En voor dat ik het wist had ik alles. De hele outfit . 'Ik breng de kleding dadelijk met de auto goed Skye?' 'Ja! Dan loop ik nu naar huis!' Ik liep alleen verder richting huis.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen