I'm back. Ik moet wel even inkomen maar dat komt wel. Er zitten dus wel wat spelfouten/schrijffouten in dus daarover hoeven jullie niets te zeggen.


Bianca Hoogendijk:
Rustig kijk ik naar de scheids die zijn gele kaart terug propt. Zonder te aarzelen loop ik op hem af 'Mag ik wat vragen?' 'Kan het snel?' 'Ja,waarom kreeg ze net een gele kaart?' 'Omdat..ze dat kreeg. Solliciteer jij ook naar een kaart?' Zijn blik liet mijn gezicht niet los. 'Nee' met een snelle draai draai ik me om en hups ik terug naar mijn plek. Het fluitsignaal klinkt en de wedstrijd word hervat nadat ik de penal heb genomen. Ik hups wat achter de persoon met de bal aan in de hoop dat ze hem verliest. Zodra ze in mij spel trapt neem ik met een snelle beweging de bal van haar over. Ik begin rustig te lopen aangezien er zich voor me meerdere dames opstapelen van de tegenpartij. Zodra ik weet dat ik er met geen enkel foefje langs kan komen trap ik de bal met een stifje richting Amelia die achter de muur van dames staat. Helaas word het een buitenspel actie en na het fluitsignaal hups ik weer terug. De tegenpartij is alles behalve netjes. Ze helpen ons vaak naar de grond maar helpen met opstaan,ho maar. Het rustsignaal klinkt. Met gebogen hoofd begin ik naar spelerstunnel te stappen. Ik duw het zweet van mijn voorhoofd. Een grijns neemt mijn lippen over als ik niemand minder dan Bastian Schwein steiger en Robben zie staan. Beidde heren spelen voor Bayern en na onze wedstrijd is het hun beurt om tegen onze herenploeg te spelen. Ik rits tussen de dames door om bij Amelia te komen. Bijna loop ik tegen een andere speler van Bayern aan die me even lachend aankijkt. 'Goed gespeelt'is zijn reactie. 'Dankë' antwoord ik vlug terug uit. Zodra ik bij Amelia uitkom antwoord ik uit ' Ik ben kapot..' Mijn zin is nog maar net geëindigd of een speler van ons herenteam grijpt Amelia beet. 'MEELTJE"gild hij wild door heel de tunnel uit. Zonder wat te zeggen loop ik van de twee weg. Mompelend over de wedstrijd met gebogen hoofd. Bijna loop ik tegen de twee heren van Bayern op die meteen beginnen te lachen zodra ze mijn rode hoofd bekijken. 'Sorry..' Ze knikken even. Ze verstaan dus wel wat Nederlands. Uiteindelijk eindig ik in de kleedkamer waar het doodstil is. Kort gingen mijn gedachtes naar Viktor Fischer. Hij was me zeker weten opgevallen op de tribunes,zijn blonde haar stak vrolijk omhoog waardoor hij niet te missen viel.

Lasse Schöne
'Ge-wel-dig'grijns ik even tegen hem uit als hij vraagt hoe het gister is gegaan. Ik grijns even en de wedstrijd begint. Een gele kaart word getrokken voor Amelia en meteen vlieg ik recht. Ze ziet er geweldig uit in het tenue van de club. Een penal word gegeven en Bianca neemt hem. Mijn blik vliegt even naar Viktor. 'Toe maar'grijns ik uit zodra ik de trotsheid op zijn gezicht zie. 'Je vind haar egt leuk he?'antwoord ik even tegen hem uit. De rust valt in en ik laat me terug zakken in mijn stoel. Mijn blik is nergen anders dan op Amelia. Ze lijkt geïrriteerd wat me niet raar lijkt. Ik kijk even weg. De fans zijn nog steeds vrolijk aan het zingen ondanks de score. De scheids irriteerd me behoorlijk door zijn domme beslissingen. Ik kijk weg en neem een slok van mijn cola. 'Zouden we na de wedstrijd naar de dames toe kunnen?'antwoord ik even vragend uit in het niets. Als er iemand antwoord dan hoor ik dat vanzelf wel..toch?. De dames spelen dan wel thuis,toch mogen de mensen niet altijd bij hun,behalve familie. Bayern moet straks hier spelen,uit. Natuurlijk is het wel duidelijk wel club er met de winst vandoor gaat..net als de wedstrijd van de dames. Voordat ze begonnen waren was het al duidelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen