Foto bij Teen 3.

In mijn rode jurk en Esmay aan mijn zij liepen we starbucks in. Ik keek om me heen en zag niemand die zou kunnen doorgaan als iemand van One Direction. Lap, hier gaan we het krijgen. 'Esmay, wat heb ik je gezegt?' Zuchtte ik. 'Wat heb je gezegd misschien?' Esmay en ik draaiden ons geschrokken om. Harry grijnsde naar ons terwijl hij zijn handen uitstak en ons elk een drankje aanbood. 'Kom, we zitten daar zo, in de hoek,' Zei hij en hij gebaarde naar een tafeltje helemaal achterin. Terwijl we naar het tafeltje toelipen gaf Esmay me een "Ik-Zei-Het-Je-Toch" blik. Die ik eerlijk gezegd wel verdiende...
'Hai jongens,' Zei Esmay vrolijk. Ik begroette de jongens met een kus op de wang en ging naast Esma zitten. 'Eerlijk gezegt,' Begon Louis terwijl hij Niall en stomp tegen zijn schouder gaf. 'Dachten we niet dat jullie gingen komen,' Gaf hij schaapachtig toe. 'Wel Laura hier, dacht net hetzelfde over jullie!' Zei Esmay en ze gaf me een zachte tik tegen mijn achterhoofd.
'Nemen jullie altijd fans mee naar starbucks?' Ik had spijt van mijn vraag zodra ze uitgesproken was. Harry, de Louis een mop zat te vertellen keek me voor het eerst serieus aan, net zoals de andere 4 jongens. 'Sorry,' Zei ik snel. 'Het is niks, en nee. We nemen niet zomaar de eerste beste fans mee naar starbucks,' Het was Liam die mijn vraag had beantwoord. Ik keek voorzichtig op van mijn schoenen en zag dat hij me met een geruststellende glimlach aankeek. Ik glimlachte terug en was blij dat ze mijn vraag niet verkeerd hadden opgevat.
'Dus meiden,' Begon Harry alsof hij het voorval al helemaal was vergeten. 'Vertel ons eens iets over jezelf?' Shit. Ik gebaarde snel naar Esmay dat zij voor mocht gaan. Ze begreep de hint en vertelde zo uitgebreid mogelijk over haar leven. Ze vertelde zelfs dat ze perrongeluk haar eigen goudvis vermoordde, iets teveel informatie Esmay, iets te veel. 'En jij, Laura?' Vroeg Niall. 'Errm...Ik ben Laura Mcfly, ik ben 19 jaar. Ik ben enig kind en woon alleen. Errm, ik werk in het ziekenhuis en dat is het zowat denk ik...'
'Ben je een dokter?' Vroeg Louis meteen. 'Uh, nee ik ben verpleegster.' Antwoordde ik waarna mijn wangen lichtjes roos kleurden. 'Met zo'n sexy outfit?' Vroeg Harry en hij schonk me een wenkbrauw wiebel. Ik lachte zachtjes en dronk van mijn koffie. 'Maar hoe lang doe je dat dan al? Je bent amper 19. Hoor je niet te studeren ofzo?' Merkte Zayn op. Ik glimlachte wrang. 'Ik denk dat ik gewoon geluk heb gehad.' Verzon ik snel. De jongens leken blij te zijn met dit antwoord en gingen er verder niet op in.

'Ziezo, we zijn er.' Zei Louis toen hij de auto voor mijn deur parkeerde. 'Komen jullie even mee binnen?' Vroeg Esmay. Een twinkeling in haar ogen wilde zeggen dat ze heel graag wou dat ze ja zouden zeggen. 'Tuurlijk,' Antwoordden Harry en Niall in koor. Ik lachte zachtjes en stapte alvast uit. Ik opende met mijn sleutel de voordeur en liet de jongens en Esmay voor. 'WACHT!' Riep Esmay opeens. Verward liep ik de keuken in, 'Wat is er May? Je waardigheid vergeten in starbucks?' Grinnikte ik. Ik volgde de jongens de woonkamer in. 'Laura, ben je hier niet een beeeeetje te oud voor?' Ik keek op en Harry keek me vragend aan en stak zijn hand op waar hij een barbie op in had. Esmay maakte allerlei handgebaren waarmee ik wist dat ze dit bedoelde, heel de woonkamer lag vol met speelgoed. Mijn ogen werden groot van schrik en keken de jongens een voor een aan. 'Laura?' Vroeg Harry opnieuw.
'Errm... Dat ik van men kleine nichtje,' Verzon ik snel. 'Ja, ze logeert hier heel vaak. Ze was hier laatst nog en ik ben vergeten op te ruimen.' Mijn leugen kwam zo geloofwaardig over dat ik hem zelf zou kunnen geloven. Esmay leek ook te kalmeren. 'Je hebt vast een hele goeie band met je nichtje,' Merkte Liam op toen hij de foto's aan de muur aanwees. 'Uh ja, we hebben echt een hele goeie band. Ik beschouw haar een soort van als men eigen dochter,' Esma's ogen werden groot. Shit! Niet goed, ander onderwerp, Laura! En snel!

Ik hoop dat jullie het nog steeds interessant vinden ;)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen