Foto bij Teen 2.

Een enorme grijns trok over Esmay's gezicht. 'Ik wist wel dat je blij zou zijn' Riep ze blij uit. 'Maar waarom?' Vroeg ik haar.
'We hebben al zo lang niks meer samen gedaan, en jij moet dringen ontspannen meis.' Ik schudde lachend mijn hoofd. Wat zou ik zonder haar zijn.
Het hele concert lang hadden Esmay en ik de beste tijd van ons leven. En dankzij die back stage pasjes hadden we het beste uitzicht. Esmay hoopte nog op een ontmoeting met de jongens. Stiekem ik ook wel, maar dan langs de andere kant. 'Oké mensen, we nemen nu heel even een pauze! We zijn zo terug!' Niet veel later kwamen de jongens het podium af en renden ons voorbij richting de kleedkamer. Niall, de blonde Ier merkte ons op en kwam terug. 'Hai dames!' Zei hij vrolijk en hij begroette ons met een knuffel. 'En? Hoe vinden jullie het optreden?' -'Super!' Antwoorden ik en Esmay tegelijk. Zijn wangen kleurden lichtjes roos en hij richtte zijn blik op zijn voeten. Ik had al gehoord dat Niall de onzekere was. 'Ni? We moeten ons omkleden, niet met meisjes staan flirten!' Harry, met de vrolijke krulletjes kwam in zijn nieuwe outfit bij ons staan. 'Sorry, helemaal vergeten! Ik ben Niall trouwens.' Zei Niall alweer glimlachend. 'Esmay,' Stelde Esmay zichzelf voor en ze schudde terwijl ook Harry's hand. 'Laura,' Zei ik en ik deed Esmay achterna. 'Niall omkleden! Je hebt nog 2 minuten!'
'Sorry, leuk om met jullie te praten!' Zei Niall nog voor hij wegliep. Hij rende de kleedkamer in waardoor hij bijna de andere jongens omver liep die net buiten kwamen. 'Niall toch,' Zei Harry hoofdschuddend. Ik grinnikte. 'Zeg Harold, zou je ons ook niet eens voorstellen?' Vroeg een jongens die ik meteen herkende verontwaardigt. 'Sorry Boobear. Dit zijn Esmay en Laura,' Zei Harry waarna hij een verontschuldigend kusje op Louis' wang drukte. 'Dit is dus Louis.' Zei Harry en hij sloeg trots een arm over Louis' schouder. 'En daar heb je nog Liam en Zayn,' Vulde Louis aan en hij wees naar de twee jongens die ergens achteraan stonden te praten. 'Hé jongens! Kom erbij!' Riep Harry. De jongens keken verbaasd op en kwamen naar ons toe gelopen. Ondertussen kwam Niall de kleedkamers uitgelopen in zijn nieuwe outfit.
'Jongens! Tijd om op te gaan!'
'Sorry meiden, we moeten gaan,' Verontschuldigde Harry zich. Hij drukte nog een kus op onze wangen en liep toen richting het podium, de andere jongens volgden hem.
'Spreken we anders vanavond eens af bij starbucks? Daar praat het gemakkelijker..' Vroeg Niall nogal zenuwachtig. 'Ja, dat is een goe idee!' Zei Louis die het ook had gehoord. 'Klinkt goed!' Zei Esmay meteen. 'May, ik moet naar men moeder, weet je wel?' Fluisterde ik snel in haar oor. 'Ga toch gewoon straks even langs en vraag of ze nog wat langer wil oppassen?' Vroeg ze schouderophalend. Ik keek opzij waar 2 paar blauw/grijze ogen me vragen aankeken.
'Oke dan,' Zuchtte en waarna verschillende armen me omhelsden. 'Oke, laten we nog niet te fysiek worden,' Grinnikte ik en ze lieten me weer los. 'Dan zien we jullie vanavond?' Ik en Esmay knikten instemmend en ze liepen het podium op. 'Wat een schatjes,' Zuchtte Esmay gelukzalig. Ik rolde met mijn ogen en gaf haar een tik tegen haar schouder. 'Wat?' Vroeg ze verontwaardigt. 'Niks, niks' Zei ik onschuldig.

'Dit was de beste dag van mijn leveeeeeeen!' Riep Esmay uit en ze liet zich op mijn bed vallen! Ik gebaarde dat ze stil moest zijn. 'Ik heb ook nog buren hé?' Lachte ik. 'En die mogen het OOK weten!' Riep ze weer. 'We gaan vanavond op da-ate, met one direction,' Begon ze te zingen en begon op mijn bed te springen. 'Oeh, ik mag wel een jurk van jou lenen heeee?'
'Tuurlijk,' Antwoordde ik luchtig. 'Waarom ben jij zo kalm?' Vroeg ze niet-begrijpend. 'Gewoon,' Ik haalde mijn schouders op. 'Ze zullen ons een drankje kopen en daarna horen we toch niet meer van hun' Ik begon in mijn kast te rommelen en gooide de halve inhoud eruit.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen