Hey schatjes,
Ik wil even iets mededelen. Jullie weten dit waarschijnlijk niet, maar dit verhaal is eigenlijk begonnen als een verjaardagskado voor Emma. (MsLongbottom) Het eerste deel heeft ze al een tijdje, het tweede deel heb ik ook al een aantal maanden af en met het derde deel ben ik momenteel nog bezig.
Het probleem is alleen dat ik steeds minder tijd krijg. Ook de inspiratie om met dit verhaal verder te gaan word steeds minder, en ik moet mezelf er met pijn en moeite toe dwingen om verder te schrijven. Daarom denk ik dat het de beste oplossing is om er maar mee te stoppen.
Als jullie willen, dan zal ik deel 2 en alles wat ik van deel 3 heb, ook nog online zetten. Zet dat dat a.u.b. even in een reactie, dan weet ik dat. (:
Ik ga het verhaal niet verwijderen, enkel pauzeren, zodat ik er misschien nog mee verder kan gaan, mocht ik de tijd en inspiratie en zin weer vinden.

I'm terribly sorry, my sweethearts.

Love,
Porcelainn.

Reageer (4)

  • girltough

    Door! Doorschrijfen!

    1 decennium geleden
  • FabulousKilljoy

    Jaaaa, alsjeblieft! Echt een te gek verhaal! : D
    xx

    1 decennium geleden
  • MsLongbottom

    Dit vind ik echt jammer, maar ik snap het wel. Ik zou het echt heel fijn vinden als je deel 3 ook nog online zet, dan kan ik tenminste weer verder lezen! :)
    Xxx

    1 decennium geleden
  • Gisborne

    Nawh... :c
    Jammer, maar ik begrijp je wel c:
    En van mij mag je deel 2 en wat je van deel 3 hebt wel online zetten, hoor c: ben erg benieuwd naar hoe dit verdergaat, namelijk ^^
    Xx.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen