Foto bij Teen 1.

Hope u like (:

'MCFLY!' ik schrok wakker, rolde om en belande op de grond. Ik gromde en vervloekte Esmay die stond te brullen aan mijn voordeur. Ik krabbelde overeind en slofte in mijn konijnen pantoffels de trap af. Door het raampje zag ik Esmay al vrolijk staan zwaaien. Ik opende de voordeur en keek Esmay nors aan. 'Jij ziet er niet vrolijk uit?' Merkte ze op en liep zonder mijn toestemming naar binnen. 'Je meent het..' Mompelde ik. Ik gooide de voordeur dicht en liep achter haar aan de woonkamer in. 'Waar is Charlotte?' Vroeg ze terwijl ze om zich heen keek. 'Paar dagen bij mijn ouders.' Zei ik en ik liep me in de zetel vallen. 'Top!' Antwoordde Esmay meteen vrolijk. Ik keek haar met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Want jij en ik, gaan samen ergens naar toe.' Grijnsde ze. 'Waar en wanner is "ergens"?' Vroeg ik.
'Vandaag, straks, zul je wel zien. Kom op!' Ze nam mijn arm beet en sleurde me de trap op. 'Esmay, ik weet het niet. Ik ben eigenlijk nog al moe...' Zei ik terwijl ik op mijn bed ging zitten. 'Ik heb nu eens een paar dagen ru-' Ze kleefde iets op mijn mond waardoor praten onmogelijk was. 'Kbeefbond? Selious?' Ze haalde haar schouders op en doorzocht mijn kleerkast. 'Dit,' Zei ze en ze haalde een licht roos jurkje tevoorschijn. Ik keek met een schuin hoofd toe naar dit hele tafereel. 'Magh du kbeefbond nu vun mijhn mongh?' Ze lachte vanwege mijn "poging tot praten" en snokte in een vloeiende beweging de kleefband van mijn mond.
Nadat ik de hele buurt bij elkaar had geschreewd en Esmay al 100 keer sorry had gezegd, zat ik in het roze jurkje op de bank. 'Sorry?' Piepte ze. 101.
'Met sorry gaat die brandende pijn op mijn bovenlip heus niet verdwijnen.' Mompelde ik. 'Maar, mijn verassing zal het helemaal goedmaken!' Zei op zo'n opbeurende toon. Ik rolde met mijn ogen en probeerde haar te geloven. 'Oh nee! We komen nog te laat! Kom kom we moeten vertrekken!' Ze sleurde me de bank af, het huis uit richting haar auto. Ze startte de auto en reed bijna zonder mij weg. Dit zou nog eens leuk worden...

'Nee, nee nee! Esmay nee alsjeblieft ik wil nieeeet!' Ze sleurde me mee langs de bewaking terwijl ik smeekte om terug naar huis te gaan. 'Tickets?' Vroeg een norse man aan de balie. Esmay rommelde in haar tas en haalde 4 papieren tevoorschijn. 'Jep, en backstage pasjes!' Zei ze vrolijk en ze gaf de papieren aan de man. 'Oh nee Esmay!' Kreunde ik. 'Kom op, dit word leuk!' Smeekte ze met haar puppy oogjes. Ik zuchtte. Ze juigde en haakte haar arm in de mijne.
'Esmay, ik weet niet of dit zo'n goed idee is.' Zei ik twijfelend. We liepen door de mensenmassa opzoek naar onze plaatsen, die dankzij Esmay, helemaal vooraan waren...
'Komop, dit word leuk! En je moet nodig eens ontspannen!' Antwoordde ze streng. Oke daar had ze misschien een heel klein beetje gelijk, maar daarom meteen een concert? Esmay sleurde me makkelijk de drukte door richting onze plaatsen, man wat was hier veel volk! Ik vroeg me af naar welk concert we eigenlijk gingen... Ik deed mijn mond open om het aan Esmay te vragen maar oorverdovend gegil zorgde ervoor dat dat onmogelijk was. Ik richtte mijn ogen op het podium, een jongen kwam het podium opgerend. Vrolijke krulletjes sierden zijn gezicht. Een andere jongen volgde, en nog een, nog een en uiteidelijk nog een! 5 jongens in het totaal.
Ik bekeek het vijftal nog eens goed en besefte dat ik ze kende. 'Esmay!'


Goed of Slecht voor een eerste stukje?
Laat zeker weten wat je er van vind! :)
Lovies!

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen