Foto bij 4.-

Tori Ariana Jones

23th of May 2015


Ik moest vroeg opstaan om naar het vliegveld te gaan, en aan de ene kant was ik heel blij omdat ik Caleb weer ging zien, en over morgen de trainingen startte, maar ik haat vroeg opstaan, en alles wat met vroeg te maken heeft, behalve een zonsopgang. Ik ging de badkamer in en deed mijn haar, ik had mijn haar al een tijdje geleden een ombré look gegeven, en het was best goed gelukt. Ik nam een korte douche, en deed mijn haar goed en liep met een handdoek om me heen naar mijn kamer en poetste mijn tanden, Laura kwam ook uit de deur ze zou me afzetten. " goeie morgen" zei ik nog licht slaperig en kreeg ook wat gemompel terug. Ik liep naar mijn kamer om het setje kleding wat nog in mijn kast hing aan te trekken omdat ik wel echt voor een lange tijd weg moest, De tour zou starten op 15 september en zou eindigen 4 december. dus we 3,5 maand om te trainen.

Nadat ik ontbeten had en alles in de gang had gezet was het echt tijd om te gaan, we gingen met de auto en Laura reed. We kletsten een beetje over random stuff, en kwamen na een halfuurtje eindelijk aan op schoolplein het was nu ongeveer 7 uur en we konden pas boarden om half 11, dus ik zou om half 11 UK tijd op Heathrow zijn, we zochten een cafeetje en namen koffie en ondertussen sms'te ik even een aantal mensen die me alvast succes wenste. " Beloof je me wel, dat je one direction ontmoet," vroeg Laura, toen we afscheid moesten nemen, " natuurlijk, en ik zal er persoonlijk voor zorgen dat ze je een video berichtje sturen, " zei ik, " Is dat een weddenschap?" vroeg ze lachend, wetend dat ik veel van weddenschappen hield, " Hell yes, " zei ik en gaf haar een hele dikke knuffel, " Ik ga je missen schat, succes met je werk, en let op de kaartjes die op je deurmat belanden," zei ik, en na nog een stevige knuffel liep ik naar het punt om langs de douane te gaan.

Toen ik uiteindelijk met alleen mijn hand bagage in mijn stoel belandde ging ik zitten en zuchtte diep, het was dus zover ik ga dus echt naar Engeland om mee te doen aan de Uk, x Factor tour. Ik heb er ongelofelijk veel zin in. Ik had nooit last van vliegen dus het opstijgen was geen probleem, ik zat naast een meisje die er blijkbaar wel last van had, " Ben je oké?" vroeg ik het meisje, ze keek me onbegrijpend aan, "I'm sorry, I'm english. I can't understand you" zei ze, met een perfect brits accent, waar ik heel erg jaloers op ben. " Ow, I'm sorry, are you okay?" vroeg ik het meisje. "when were not taking off, I am thanks" zei het meisje en gaf me een glimlach. " I'm Hailey by the way" zei ze, " Tori" zei ik. " why are you going to England?" vroeg ze. " Well, Im going to dance for the uk x factor," zei ik. " Seriously me too" zei ze enthousiast. " That's so awesome," zei ik.

" Yeah, and now it's even better, because I know already 1 person" zei ze. " yeah," zei ik, de hele vliegreis had ik met het meisje wat Hailey heette gepraat, ze was 1 jaar jonger dan mij. En haar danstijl was net als mij hip hop en breakdance. Nadat we na een uurtje vliegen geland waren, nam ik afscheid van Hailey en zei dat we elkaar wel bij de trainingen weer zouden zien, omdat haar koffers veel sneller dan de mijne waren gekomen. Na een knuffel liep ze dan ook weg. Toen ik eindelijk mijn koffers had gevonden liep ik verder en kon ik begonnen aan mijn avontuur.


hey sweeties,
ik ga sws nu meer schrijven
1D komt later,
xx

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen