Ten eerste,
uhm, ja, ik ben kinda beschaamd om dit te schrijven, na een maand of 8… Dat is bijna een jaar lang… Ja, juist. Het was gewoon, ik kon het niet afmaken, ik WILDE het niet afmaken. Gelukkig liet ik niemand achter met een hele erge cliffhanger. In case you were wondering, ik gebruik dit tumblr account niet echt meer, ik heb nu een personal account dat ik ongeveer elke dag gebruik, maar die is, like I said, personal.
Ik bewaar deze tumblr zeker omdat hier mijn verhalen op staan en het is gewoon mijn tumblr!!! meer dan 1000 posts gaan we natuurlijk niet zomaar weggooien.
Dit is waarschijnlijk voorlopig weer het laatste wat jullie van me gaan horen op dit account. Als je me wilt stalken dan kan dat eigenlijk liever niet… Ik heb namelijk geen 1D-related accounts meer in gebruik (ik heb nog steeds de twitter 1DsHappennin het Quizlet account Harryedward), maar ik ben daar niet meer erg actief op…
Dus bij deze, de zeer lang verwachte finale van The Island, het is niet veel, maar ik vond dat ik jullie een einde verschuldigd was, ook omdat ik heel misschien een nieuw verhaal ga beginnen, maar dan vooral voor mezelf.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • bleonaxx

    omg! ik had dit niet verwacht

    1 decennium geleden
  • AubryVdw

    omg :o

    1 decennium geleden
  • misscurlss

    Dit had ik zoo niet verwacht :o ik ben in shock! maar oh my god wat een geweldig verhaal! ik heb er van genoten (:

    1 decennium geleden
  • xLove1Dxx

    Super mooi! Wel heel erg voor Harry

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen