Foto bij 8. Some feelings just don't go away. [Jordey]

Nieuw hoofdstukje! Ik ga toch wat meer perspectieven proberen, maar Elles blijft natuurlijk wel de rode draad. ^^
Zijn jullie er nog allemaal? Van sommigen heb ik al een tijdje niets meer gehoord! ;o

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Aphex

    Adnane tegen Jordey:
    ‘Ik krijg kotsneigingen van je.’

    Serieus, heeft die gast niets beter te doen? Niemand praat met je dus t'en vas. Hij moet met Elles gaan; ze zijn beide verbitterd.

    7 jaar geleden
  • FlyingMinds

    Ik had een tijdje het heel erg druk dus heb toen vrijwel niks op q gelezen, nu ben ik alle verhalen aan het inhalen, dus je zult nu een paar nieuwe reacties krijgen :) En voorlopig kan ik het waarschijnlijk wel allemaal gewoon bijhouden hoor ;)

    1 decennium geleden
  • annae

    Zo leuk stukje en vindt die verschillende pov's niet erg juist wel leuk zie je tenminste nog dat Elles er niet alleen voor staat en een paar mensen het er mee eens zijn dat Lauryn een bitch van hier tot Tokio. Hoe schijnheilig ze ook is kan daar echt niet tegen, wil haar weg maar dat is eigenlijk niet leuk voor t verhaal enzo... Wel ben ik benieuwd naar een Lauryn pov eigenlijk omdat ik wel eens zou willen weten wat zij nou denkt als ze alles vertelt en/of ze niet alles in opdracht van Nico doet ofzo.
    Hoop dus snel op een nieuw stukje waar Elles ook weer vrolijk is en mss een pov Lauryn in ieder een fijne 'paasvakantie' en fijne Pasen hoop dat je leuke dingen gaat dien en natuurlijk paaseieren eten!!!

    1 decennium geleden
  • Aerials

    I like this&Guilt ook^^
    @Libera indd, Casper blijft mn favo(:
    verder pleasee(H)

    1 decennium geleden
  • Stage

    Lol, ik ga met mijn vriendin naar die film...

    Supermooi hoofdstukje ik werd echt superhyper toen ik de titel en pov zag, Lauryn is nog steeds een bitch, en dan bedoel ik écht een bitch, maar dan ook écht écht een bitch, little lilly lies a lot, maar goed laat ik niet mijn frustraties uiten in een nutteloze reactie want daar schiet je toch niets mee op in ieder geval snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen