Foto bij Hoofdstuk 01

Hey guys,
Eerste hoofstukje.....
Veel plezier!

Abo/Reactie/Kudo altijd welkom!

"En hoe ging het?" Vraagt Tessa onmiddellijk als ik met een zucht de twee grote zwarte deuren achter me laat dicht vallen.
"We zullen zien..." Zeg ik met een zucht, "Laten we maar van het slechtste uitgaan, dan kan het alleen meevallen."
"Nee Anne, normaal zou ik het geweldig vinden dat je zo denkt, maar nu vind ik dat je er gewoon voor moet gaan. Dit is niet niks!" Protesteert Tessa zoals gewoonlijk, Tessa gaat overal 200% voor. Zo ben ik niet echt, ik zie wel wat er gebeurd.
Toch is Tessa mijn beste vriendin, ik ben toen ik 18 was, na de middelbare school dus, naar Engeland gegaan met Tessa en nog drie andere vriendinnen. Helaas hebben die drie andere mij in de steek gelaten. Tessa niet, Tessa is er altijd voor me...
Ik zucht en en loop langzaam maar een balie waar ik mijn mobiele nummer moet afgeven en nog wat andere vragen moet beantwoorden, Tessa volgt me. We zeggen een tijdje niks maar zodra we in de taxi zitten die ons naar ons hotel brengt vraagt Tessa: "Hoe kwam je er eigenlijk bij om auditie te doen?"
"Nou" begin ik, "Zoals ik wel vaker doe als ik thuis kom na school was ik op internet dingen over One Direction aan het zoeken, ik bedoel dat mag toch? Wij Directioners zijn het liefste 24/7 met hun bezig...." "Ja, nou jij bent toch wel anders. Ik heb bijvoorbeeld nog een leven...." zegt Tessa vervolgens. "Ja wij zijn wel anders, zo zijn we ook andere Directioners." Ik stop even om haar reactie af te wachten en zie dat ze haar hoofd scheef houdt en niet begrijpend kijkt. "Jij weet bijvoorbeeld veel meer over hun verleden en ik weet weer meer over waar ze nu mee bezig zijn." Leg ik uit en Tessa knikt begrijpend.
Ik ga verder, "Ik kwam dus op een site waar iets stond over een ICarly aflevering met One Direction erin, natuurlijk geloofde ik dat niet meteen. Het kon natuurlijk ook weer zo'n rare roddel zijn om mee kijkers te trekken voor ICarly. Een tijdje daarna zat ik op Sugar Scape (een site die het altijd fout heeft) daar stond dat de ICarly cast One Direction af had gewezen en je weet het als Sugar Scape ja zegt is het nee en andersom. Ik liet het voor wat het was en zoals je wel wist wilde ik een paar maanden naar Amerika..."
"Met mij." Onderbreekt Tessa me.
"Met jou, dus ik ging kijken wanneer er vluchten waren van London naar New York en ik zag dat er extra vluchten waren vanwege castings voor I Go One Direction." Ik stop hier en laat Tessa de rest bedenken.
"Alle andere vluchten waren vol, dus je schreef je in voor een rol zodat je kaartjes voor een vlucht kreeg?" Maakt Tessa af.
Ik knik en we komen aan bij ons hotel, we checken in en lopen naar onze kamer, we hebben samen een kamer, gewoon een goedkope. Als ik word gecast mogen we namelijk verblijven in een ander hotel.
We stoppen het kaartje in de deur en een groen lampje licht op. Ik gooi mijn koffer en tassen neer en sla de deur achter me dicht. Ik gooi mezelf op het bed en doe mijn ogen dicht. Tot ik opeens een keiharde bonk tegen de deur hoor. Ik loop ernaar toe en doe de deur open om daar Tessa aan te treffen met haar hand op haar hoofd. Ik begin te lachen en vraag wat er is gebeurd. "Ik moest de taxi nog betalen dus ik ben nog even terug naar beneden gelopen, terug boven pakte ik mijn koffer dat ik naast de deur even had geparkeerd en draaide me om, om naar binnen te lopen maar iemand was zo stom om de deur dicht te doen.." Legt Tessa uit terwijl ze probeert niet te lachen...
Ze loopt ook naar binnen en drinkt een glaasje water.

"Wanneer krijg je te horen of gecast bent?" Vraagt ze terwijl we onze spullen neerzetten en onze kleren in de kast hangen. "Ik zou vanmiddag gebeld worden." Antwoord ik.
Na tien minuten hebben we onze spullen opgeruimd en ik stel voor om in New York City iets te gaan eten.

"NEW YORK IS GEWELDIG!" Roept Tessa terwijl ze met 20 tassen in de lucht springt.
"Anne, maak eens een foto van me!" Roept ze daarna over enthousiast. Ik lacht en pak mijn Iphone waarmee ik een foto maak van Tessa die in de lucht springt.
"Nu jij!" Roept ze en ze pakt mijn telefoon uit mijn handen. Ik neem wat afstand, doe mijn haar goed en neem een leuke pose aan. "Oké, doe maar!" Roep ik naar Tessa, maar in plaats van het camera geluid hoor ik Kiss You, mijn ringtone. Ik ren als een gek naar Tessa toe en trek de telefoon uit haar handen. 'Unknown Number' dat zal het casting bureau zijn... Wish Me Luck!!

Reageer (8)

  • Action

    Hey there! Je vroeg me om een cijfer en een paar tips. So here it goes!:
    1. Misschien kan je beter ' gebruiken in plaats van " als iemand iets zegt. Maar dat hoeft niet als je dat niet wilt!
    2. Je moet heel goed letten op komma's en punten. Je moet weten wanneer je een zin afrond en wanneer je een komma moet gebruiken. Daar heb je zo te zien een beetje moeite mee. :')
    3. Gebruik zo min mogelijk cijfers en probeer de meeste cijfers te schrijven in letters.
    4. Gebruik zo min mogelijk meer dan ! te gebruiken achter een zin.
    5. Probeer te kijken waar je "enter" moet gebruiken.

    Een paar kleine tips, stelt niet veel voor! Je hoeft ze niet te gebruiken, als je dat niet wilt. Je verhaallijn is goed. Het cijfer dat ik je ga geven is heel eerlijk. Want daar leer je van. Het cijfer dat ik je geef: 6,5
    Lots of love, Shirley

    1 decennium geleden
  • xXLovaticxX

    haha echt grappig, wel slim

    1 decennium geleden
  • Hockeygirl

    SPANNEND! xx

    1 decennium geleden
  • Multiply

    Hoii, sorry dat je een tijdje moest wachteb... Maar mijn abbo heb je! :)

    1 decennium geleden
  • WhiteWalls

    I like Tessa

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen