Foto bij 2.

Tori Ariana Jones

17th of May 2015


" Tori, ik heb net gesproken met het x factor team, " vertelde mijn vader, hij was dan ook mijn manager. Daardoor konden we ook onze band een beetje behouden als ik weg was. " en?" vroeg ik, " Je bent helemaal gereed om te gaan, de tickets zijn geregeld , maar je moet voor een lange tijd in Engeland zijn, en je moet ontzettend hard trainen, en je moet een plek hebben om te slapen," vertelde mijn vader, " We kunnen misschien regelen dat je bij Janine kan wonen," zei hij, Janine was de ex vrouw van mijn vader en een heks. Nee, ik had een veel beter idee. " Pap, ik kan Caleb vragen, " zei ik, " Tori, ik weet nou niet of dat zo'n goed idee, is, jij en een jongen alleen in een huis," sprak mijn vader moeilijk en ik moest grinniken om zijn bezorgdheid. " Pap, het komt wel goed, trouwens op de tour moet ik waarschijnlijk ook wel eens een kamer delen met een jongen," zei ik. " Ja, " zei mijn vader op zo'n toon, waaraan je kon merken dat hij er niet blij mee was, " Je hebt de lijst met alle dansers van me gemaild gekregen toch?, en ook de lijst van alle acts?" vroeg mijn vader, " Ja, pap, ik heb ze gekregen," zei ik lachend omdat er wat paniek in zijn stem te vinden was, " Pap, is dat Tori?" hoorde ik mijn zusje schreeuwen, waarop mijn vader ja antwoordde en ik al snel Lisa aan de telefoon had.

" Tori, als je Niall ziet kan je hem dan een handtekening vragen, en zeggen dat we later gaan trouwen, en gewoon bestemd voor elkaar zijn, " sprak ze en ik kreeg een grote glimlach op mijn gezicht. " Ja, weet je doe dat laatste maar niet , zorg maar gewoon voor een handtekening, ow misschien zijn nummer zou wel leuk zijn," zei ze, " Lis, die handtekening ga ik proberen voor je te krijgen, misschien zie ik ze wel helemaal niet," zei ik, " en ow, die Daniel van dit jaar zijn handtekening wil ik ook wel," sprak ze, waardoor ik moest lachen. Daniel was 1 van de kandidaten van dit jaar en hij is 2de geworden. Casey Yorker, is 1ste geworden ze had dan ook een echt talent. Maar ik had het Daniel meer gegund. " Ja, zal ik doen, lieverd " zei ik, en nog wat zakelijke afspraken met mijn vader hing ik weer op, en plofte op de bank, Laura kwam met haar telefoon naast me zitten. " wat is dat?" vroeg ze met haar blik op de lijst met namen van de acts en een foto eronder. Voor ik antwoord kon geven griste ze het al uit mijn hand.

"Marcus Stones, Jordan McNally, Daniel Yousef, Grace Lawley, Aubrey Matthews, Casey Yorker en The Beats" sprak Laura, " en dan One Direction natuurlijk nog," zei Laura en keek me met een grijns aan, " weet je, ik denk dat je het nog leuk gaat krijgen, met al die knappe zangers, en tussen die groep dansers zit vast ook wel een knappe danser" zei ze, " ken je de muziek van One Direction eigenlijk?" vroeg mijn beste vriendinnetje, " Ja, ik heb hun 3 de album geluisterd was wel goed," zei ik, " en de jongens zelf," vroeg ze, " weet ik niet, nooit echt in verdiept " zei ik. Waarna ik 2 uur gedwongen alles van de jongens moest zien en tot de conclusie kwam dat die jongens die nu rond de 25 zijn, er helemaal niet slecht uitzagen.

Reageer (1)

  • JavaddM

    Cool!

    snel verder x

    ps: zou je bij mijn stories kunnen kijkjen.?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen