Name: Tori Ariana Jones
Age: 20
Origin: Engels en Nederlands, haar moeder is Engels en is haar vader tegen gekomen toen ze voor zakenreis naar Nederland moest.
Home town: Amsterdam, Zuid-Holland - Nederland
Work: Tori is een professionele danseres, maar werkt in een klein café, om bij te verdienen.
Personality: Tori, is een spontaan , vrolijk en enthousiaste meid, altijd wel in is voor een spelletje, en iemand die in iedereen het beste zoekt, ze is iemand die al snel de kleine dingen ziet die een bepaald persoon zo speciaal maakt, ze is eigenwijs en vertrouwt mensen soms te snel, ze is iemand die makkelijk praat en veel, Tori houdt ervan om met mensen rond te hangen ze is niet graag alleen, en houd er ook van om een avond te partyen.Nu ze 20 is wil ze lekker van het leven genieten en lol maken zo lang het nog kan.Tori is iemand die in haar dromen gelooft en er voor gaat, in haar geval dansen. Ze doet bijna alles om haar dromen waar te maken Ze is heel ambitieus. Dat zijn allemaal mooie eigenschappen maar ze heeft ook wat minder goeie kanten, ze is heel slordig soms, en is soms een beetje te perfectionistisch, en na heel lang wachten word ze soms ongeduldig, ook is ze soms bang om volwassen te worden en wil ze er dan ook niet aandenken dat ze na een tijdje echt volwassen moet worden. En Tori kan soms echt een heel erg ochtendhumeur hebben, en dan kan je haar beter met rust laten. Verder is ze ook best IJdel, sommige mensen irriteren zich eraan, maar ze wil er gewoon graag een beetje goed uitzien, vooral haar , haar.
Family: Tori heeft een kleine familie, ze woont in Nederland met haar vader Harry ( 53) en haar moeder Alice ( 47), en ze heeft nog een klein zusje Lisa ( 14 ),
Friends: Tori, heeft veel vrienden , maar enkele beste vrienden en , haar beste vriendin Laura zei is 21, en werkt als assistent manager, Tori en Laura wonen samen in een klein appartementje midden in de stad. Tori heeft ook nog een beste vriend Caleb, hij is 23, en woont in Engeland in Londen, ze hebben elkaar ontmoet toen Tori met school naar Engeland ging en hij werkte in het hotel waar ze verbleven.
Status: Single.
Extra: Tori is dus een professionele danseres, en heeft al gedanst voor x Factor, Nederland. The Voice of Holland, en toen ze 14 was heeft ze gedanst bij het junior song festival, ze heeft ook gedanst voor verschillende beroemdheden Anouk, Caro Emerald en Brainpower en waar ze het meest trots op is, is dat ze heeft gedanst bij de tour van Justin Bieber. Tori danst al vanaf haar 4de, en ze heeft verschillende dans stijlen gedaan, ballet, jazz , modern maar wat ze al haar hele leven doet is hip hop, en breakdance. En ander raar weetje van haar is dat ze dol is op weddenschappen

Reageer (1)

  • JavaddM

    oee, leuk.. snel verder!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen