Foto bij hoofdstuk 114

Aiden
Jack en Alana zijn nu al een paar uur boven en ik moet beneden blijven. Als een idioot loop ik rondjes door de woonkamer. Sinds ik Yuna heb gebeten mocht ik haar niet meer zien. Ik mag niet meer boven komen en slaap dus ook elke nacht op de bank. Ik hoop echt dat het beter met haar gaat.
Jack komt naar beneden gelopen en ik wil hem wat vragen. Nog voor ik ook maar een woord kan zeggen word ik onderbroken.
‘Je mag van geluk spreken dat het wat beter met haar gaat’ gromt hij en verdwijnt dan naar de keuken.
‘Ik heb dit niet expres gedaan!’ grom ik terug en sta binnen een paar seconde in de keuken.
Dan verdwijnt Jack weer naar boven en is het stil in de woonkamer. Verslagen ga ik weer in een stoel zitten en probeer wat te slapen.

Weer komt Jack naar beneden en duikt de keuken in. Ik rek me uit en loop dan ook naar de keuken. Ik heb geen idee hoe lang ik heb zitten slapen maar beweging is wel goed voor me.
‘Yuna is wakker’ zegt hij kortaf en grijpt een bord uit de kast.
‘Mag ik nou naar haar toe’ roep ik wat harder.
‘Nee, je blijft beneden tot ze beter is! Ik wil je niet in haar buurt hebben!’ brult Jack dan.
Jack vult het bord met eten en rommelt nog wat in de kastjes. Met mijn handen omhoog loop ik weer terug naar de woonkamer en ga daar zitten.
Jack loopt naar boven met het bord vol eten.
Ik snap het best als Yuna me voorlopig niet wil zien. Ik heb me als een monster gedragen. Aan de andere kant.. Nee! Het was fout van me. Ik had dit niet mogen doen. Ik wrijf een keer door mijn gezicht en sta dan op. Ik loop naar buiten waar de zon schijnt en besluit om maar een eindje te gaan vliegen met Naur.

Naur staat nu al een paar dagen op stal net als Xena en Midnight. Nu Yuna niet voor ze kan zorgen zullen ze er wel niet zo goed bij staan.
Ik maak de staldeuren open en ik word luid begroet. Snel geef ik Midnight een baal hooi en maak zijn bak water schoon. Vervolgens geef ik Naur en Xena te eten. Het valt me nog mee dat Naur niet weer de boel heeft plat gebrand.
Nadat ze allemaal eten hebben gehad zet ik Xena en Midnight in de wei en neem Naur mee naar buiten voor een rondje vliegen. Het zal toch niemand wat uitmaken als ik nu zou gaan. Jack is nog steeds boos op me en dat is terecht. Yuna wil me waarschijnlijk voorlopig ook niet zien en ook dat snap ik best.
Met een zucht stap ik op Naur zijn rug en beveel hem te vertrekken. Jack zal wel uit zijn vel springen als hij er achter komt dat ik er met Naur vandoor ben gegaan, aangezien ik de laatste keer behoorlijk hard ben gevallen. Mijn verwondingen zijn een al bijna geheeld maar mijn ribben daar in tegen zijn niet zo blij dat ik op Naur zijn rug ben gestapt.

Na een half uur rond te hebben gevlogen laat ik Naur ergens in het bos landen. Ik stap van zijn rug af en laat hem zijn gang gaan. Zelf ga ik tegen een boom aan zitten. Even wat rust kan geen kwaad voor me. Gewoon na denken over alles wat de laatste tijd fout gaat en hoe ik het moet gaan oplossen.
En wat als Ben terug komt met de jagers? Wat zeg ik dan tegen hem? Of beter nog, wat gaat Jack allemaal tegen hem zeggen? Ben zou razend op me zijn net zoals Jack nu is.
Ik zucht en sluit mijn ogen. Het enige dat ik nu hoor zijn de geluiden om me heen en Naur die zich prima vermaakt nu hij weer buiten is.
Ik open mijn ogen en Naur is druk bezig met een kleine vlinder die rond vliegt. Als een kleine baby draak gaat hij er achter aan. Lachend kijk ik naar wat hij aan het doen is. Wat is het toch een grappig gezicht.
Uiteindelijk geeft hij het op en gaat weer op de grond liggen. Ik sluit weer mijn ogen en probeer om even nergens aan te denken. Als we straks terug zijn kijk ik wel hoe ik alles op ga lossen. Ik hoop alleen dat Yuna niet al te boos op me is, of bang van me is.

Reageer (2)

  • Pineapple3

    Nee, ik weet zeker dat Yuna Aiden vergeeft. Of niet?

    1 decennium geleden
  • Raveness

    snel verder gaan please!!

    (K)(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen