Foto bij A life abroad 8

Terug thuis zet je vlug je laptop aan. Terwijl die opstart zet je alle spullen weg en de BBQ op het terras. Je hebt superveel mails en begint te verwijderen. Er zit er eentje tussen van Marjoke. Omg! Ze komt toch! Yes, je bent echt superblij. Er staat dat ze morgenmiddag aankomt en ze vraagt of je haar kan komen halen aan de luchthaven. Hmm dat kan geregeld worden.

Je gaat nog even het strand op om te genieten van de zonsondergang. Je neemt een glas wijn mee en zet je in het zand. Prachtig, je neemt een foto met je gsm en post hem op Facebook. Als je terug naar binnen wilt gaan hoor je iemand je naam roepen. Je kijkt om maar ziet niemand. Je blijft even staan en in de verte zie je iemand op je afkomen. Hé Beau, roep je terug. Wat doe jij hier nog zo laat vraag je. Ik verveelde me en ik dacht dat jij misschien wel wat gezelschap kon gebruiken. Haha, ja je bent altijd welkom hoor. Heb je al gegeten vraag je. Nee ik was alleen thuis en had nog geen honger. Zin om spaghetti te blijven eten? Hmm ja, maar vind je dat niet lastig dat ik zo elke keer mee eet? Maar nee zeg je. Ik zit anders. Toch maar alleen.

Jullie lopen samen naar binnen en je pakt wat potten om te koken. Snij jij de groentjes vraag je, dan kook ik de spaghetti en dek ik de tafel. Is goed zegt Beau. Ondertussen babbelen jullie over alles en nog wat. Je vertelt dat Marjoke dus toch komt en je er echt naar uitkijkt. Beau reageert enthousiast en vraagt wanneer ze juist komt. Morgen al zeg je, ik moet haar gaan halen aan de luchthaven. Je kijkt even naar hem en vraagt wat hij morgen doet. Ik heb een wedstrijd morgen in een stadje verderop. Oh jammer zeg je. Waarom? Nujaa ik heb eigenlijk geen vervoer om haar op te halen en wou vragen of jij misschien wou meegaan. Ooh sorry, zegt hij. Ik kan echt niet. Het is eventjes stil. Misschien kan Evan zegt hij. Ach nee ik neem wel een taxi sputter je tegen. Maar nog voor je zin afgerond is hangt hij al aan de lijn met Evan. Zo dat is geregeld zegt hij. Evan pikt je morgen om twaalf uur op. Je begint te lachen, dankje!

De spaghetti is klaar en het ruikt heerlijk. Dat hebben we goed gedaan zegt Beau. Eigenlijk is het best leuk dat je af en toe langskomt. Dan heb ik wat gezelschap lach je. En dan moet ik niet alleen koken. Haha, hij lacht. De avond vliegt voorbij. Jullie nemen afscheid. Veel succes hé morgen zeg je. Laat iets weten hoe het ging hé! Tuurlijk lacht hij en hij verdwijnt in het donker.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen