Foto bij 84.

SUNDAY 13 OCTOBER

Elena Johnson

Ik werd wakker door Louis vingers, die zijdezacht over mijn naakte lichaam streelde. Ik opende mijn ogen en keek in de oceaanblauwe ogen van Louis. 'Goodmorning beautiful,' fluisterde hij voor hij een kus op mijn lippen drukte. Zijn handen gleden naar mijn kont en hij trok me nog iets dichter tegen hem aan. Ik giechelde als een klein meisje. 'Afgelopen nacht...' begon ik, maar Louis snoerde me de mond door zijn lippen op die van mij te drukken. Na een korte, maar hevige zoen liet hij me weer los. 'was magisch,' maakte hij uiteindelijk mijn zin af. Natuurlijk hadden we het al vaker gedaan, veel vaker. Maar afgelopen nacht... Ik wist niet precies waar het door kwam, maar het was zo ontzettend fijn geweest. 'Hoe laat heb je met je moeder afgesproken?' vroeg ik toen aan Louis. 'Ergens in de middag. We hebben niet echt iets afgesproken,' zei hij. Ik knikte en nestelde me weer tegen zijn borst aan. Louis speelde met mijn haren en drukte af en toe een kus op mijn slaap. 'Elena, die presentator gisteren heeft me wel aan het denken gezet,' begon Louis. Ik opende mijn ogen en keek hem aan. 'Waarover?' 'Over onze trouwdatum. Dat we daar nog helemaal niet over na hebben gedacht,' antwoordde hij. 'Tja...' was het enige wat ik kon antwoorden. 'Je wilt toch nog wel met me trouwen?' vroeg Louis me toen. 'Moet je dat serieus nog vragen?' vroeg ik. Louis streelde over mijn bovenarm. 'Nee.' 'Waarom niet de eerste dag van de zomer? 21 juni?' stelde ik toen voor. Louis bleef even stil, maar drukte toen weer een kus op mijn haren. 'Dan ga ik vandaag beginnen met de eerste dingen te regelen. Ik wil dat jij je nergens druk over maakt. Ik regel alles. Het enige wat jij moet doen is een prachtige jurk uitzoeken,' zei Louis me. Ik draaide mijn gezicht zodat ik de man aan kon kijken. 'Je krijgt je droombruiloft, Elena, beloofd.' Ik glimlachte en drukte een kus op zijn lippen. 'Ik hou zo veel van jou,' fluisterde ik, terwijl ik me weer tegen zijn borst aan nestelde. 'Dat weet ik,' was Louis' simpele antwoord.

'Kom binnen, Elena, Louis. Wat zagen jullie er gisteren prachtig uit. En jullie liedje, ik had kippenvel over mijn hele lichaam.' Jay begroette ons zoals altijd enthousiast, en ik was door de jaren heen steeds meer van mijn schoonmoeder gaan houden, zeker nu ik mijn eigen moeder moest missen. 'Nate ligt te slapen. Hij is ontzettend lief geweest,' vertelde ze terwijl ze achter ons aanliep de woonkamer in. 'Ligt hij boven?' vroeg ik. 'Ga hem maar halen,' glimlachte Jay. Dit liet ik me geen twee keer zeggen, want ik had mijn mannetje echt wel gemist. Ik liep de trap op en opende de deur van de logeerkamer. Daar stond het wiegje. Ik liep ernaartoe en glimlachte toen ik Nate zag slapen. Het was zo'n vredig beeld, dat ik hem eigenlijk niet wakker wilde maken. Ik drukte voorzichtig een kus op zijn hoofdje. Vervolgens pakte ik hem voorzichtig op en droeg hem naar beneden. Toen Louis me zag binnenkomen met Nate, begon hij te stralen. Hij stond op van de bank en liep naar me toe. Hij aaide Nate een keer over zijn hoofdje en keek mij toen. 'Wil je nog een kop thee of zullen we meteen gaan?' 'Thee lijkt me heerlijk,' glimlachte ik. Ik legde Nate in de maxi-cosi die we hadden meegenomen, en nam daarna naast mijn schoonmoeder plaats. Louis was in de keuken thee aan het zetten. 'Je houdt echt van hem, hè?' Ik keek op en keek naar Jay. 'Gisteren, de manier hoe je naar hem keek. Ik wist het opeens nog zekerder dan ik het al wist. Jullie horen bij elkaar. God heeft jullie voor elkaar gemaakt.' Ik bloosde door dit compliment. 'Ik hou zielsveel van Louis. En nu we Nate hebben, nu ik zie wat voor geweldige vader en man hij is, ik...' Ik viel stil toen Louis de kamer binnen kwam lopen met een dienblad vol thee en andere lekkernijen. 'Waren jullie over mij aan het roddelen?' grapte de man. 'Natuurlijk,' lachte ik terug. Louis kwam aan de andere kant van me zitten en sloeg zijn arm om me heen. 'Mam, we hebben een nieuwe datum geprikt, 21 juni,' vertelde Louis zijn moeder. 'Oh, ik schrijf het meteen in mijn agenda, lieverd.' Ze stond op en verliet de woonkamer. Ik draaide me naar Louis en glimlachte. Ja, ik hield echt van die man.

Oké, dit is echt een bagger stukje. Sorry daarvoor. Vrijdag begint mijn examenweek, maar ik ge proberen om minimaal om de dag te posten. X

Reageer (2)

  • Cliffayne

    oouuh dit is te mooi <3

    1 decennium geleden
  • LauraAime1D

    BAGGER?!?! JE BEDOELT ZEKER FANTASTISCH SCHATTIG LIEF !!!!!! xxx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen