Foto bij Hoofdstuk 5 ~Niall J.Horan

Nieuw stukje :))
Nialler :))

Niall en Laura zaten nog steeds in de auto.Om de ongemakkelijke stilte te verbreken had Niall de radio opgezet.
Maar dat was misschien niet meteen een slimme keuze geweest,na enkele vrolijke nummers kwam 'I just can't stop loving you' van Michael Jackson aan paraderen.
Niall kon zich erg vinden in die rol,want hij kon echt niet ophouden met het houden van Laura,hoe hard hij ook probeerde om even niet aan haar verschrikkelijke verteek te denken,het lukte hem niet.Toen hij echt grondig naar het liedje luisterde kwamen er enkele tranen in zijn ogen gesprongen en had hij echt zin om in een hevige huilbui uit te barsten,maar hij deed het niet.Niet dat hij zich daar te stoer voor voelde,helemaal niet,Niall durfde best zijn emoties te uiten.Maar hij deed het niet omdat Laura erbij was.Hij wou haar niet laten zien hoe hard hij ervan afzag dat ze vertrok,want als ze dat zag bedacht ze zich misschien.
Niall had natuurlijk doodgraag gewild dat Laura gewoon lekker bij hem bleef,maar hij zou niet willen dat ze haar grote droom had laten schieten ten koste van hem,met zoiets zou hij niet kunne, leven.Dus hield hij zijn tranen in.
Tot zijn grote spijt zag hij al wat vliegtuigen overvliegen en hoorde hij het gekende geluid.Ze kwamen aan bij de luchthaven.
Niall parkeerde zijn auto naast een kleine minicooper en Laura stapte enthousiast uit.Niall kon een kleine grinnik niet onderdrukken.Hoe ongelukkig hij nu ook was,het maakte hem altijd blij als hij de mooie glimlach van Laura zag.Laura was van plan haar bagage uit de kofferbak te nemen,maar als snel zei Niall dat hij dat wel zou doen.
Hij nam één van de zwaarste koffers eruit,hij woog zeker wel 10 kilo,en keek Laura verbaasd aan."En wat zit hier wel niet in?Heb je soms je eigen bed meegenomen?"
Laura lachte."Nee,dat is mijn make-up."Zei ze triomfantelijk en ze liep al verder met haar twee trolly's in haar handen.
"Vrouwen,"schudde Niall zijn hoofd,"ik zal nooit begrijpen waarom ze zoveel make-up nodig hebben."
Ze stapten de luchthaven binnen en Laura keek vluchtig op haar horloge."Binnen en half uur vertrekt mijn vliegtuig,ik wil niet te laat komen,dus euhm...Afscheid nemen dan maar?"Zei ze een beetje bedroefd.
Ze gaven elkaar een knuffel die wel 5 volle minuten duurde en daarna drukten ze hun lippen weer op elkaar.Hij proefde nog steeds de vage smaak van haar lipgloss.
"Ik zal je zo missen,"zei Niall,"dit zal de ergste periode van mijn leven worden."
Laura grinnikte."Ik ben maar weg voor drie maanden hoor,ik kom heus wel terug,die drie maanden zullen voorbij zijn voor je het beseft!"
Niall wou haar wel geloven,maar wist dat het niet het geval zou zijn,die drie maanden zouden drie jaar lijken,als het al niet langer was.
Laura gaf Niall nog een laatste knuffel en Niall zei lieflijk:"Ik wens je superveel succes in Milaan,maar ik ben er zeker van dat je het fantastisch zal doen."
Laura lachte weer en zei:"Ik zal mijn best doen,maar vergeet nooit:Ik hou van je."
En met die woorden lieten ze elkaar los en Laura liep weg.
Hij zag haar met haar sierlijke stappen de lopende band opstappen.Nu werd het Niall allemaal teveel,de tranen sprongen in zijn ogen en hij begon hevig te snikken.
Daar stond hij dan.Alleen...

________________________________________________________________
Ik hoop dat jullie het leuk vonden,en morgen of overmorgen weer een stukje !
MissMalikXx

Reageer (3)

  • TomlinsonL

    Aawh Niall je mag wel bij mij uithuilen hoor,
    Heb ik totaaaal GEEN problemen mee(Y)

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    YES! ;D En omg ocharm toch... ZO DRAMATISCH :O HHEheheh (: (H)

    1 decennium geleden
  • GoldenMember

    ooOhn ocharme Niall !! kzou hem wel willen troosten :) ...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen