Foto bij Hoofdstuk 4 ~Niall J.Horan

ECHT ZO ZWAAR SORRY DAT IK AL ZO LANG NIET GESCHREVEN HEB!!!
Echt waar,maar ik heb echt veel huiswerk de laatste tijd,de leerkrachten vergeten dat je ook nog een leven hebt naast school,zoals abo'tjes blij maken op quizlet :)
Maar ja,hier is het langverwachte ( of niet,dat kies je zelf) nieuwe stukje ...
en BTW : ZIALL !!! :)))

Daar kwam ze dan aangelopen,in een witte jurk met een superlange sleep.Haar mooie blonde haar lag in perfecte krullen op haar ontblootte rug.
Haar mooie bruidsboeket met rode rozen maakte het plaatje helemaal af en ze leek wel op een engel die zo uit de lucht was komen aanvliegen.
Haar vader begeleidde haar naar de voorkant van de kerk waar Niall al klaarstond in zijn zwarte pak met zwarte das.
Niall was superzenuwachtig en stond maar zwakjes op zijn knikkende knieën.Na enkele minuten stond zijn geliefde naast hem en keek hij in haar blauw-groene ogen.
Aan dit moment had hij nog geen enkele seconde getwijfeld,ze waren misschien nog wat jong,maar hij wist dat hun liefde voor altijd was.
De priester keek hen aan en deed teken dat hij zou beginnen met praten,Niall zag zijn mond bewegen,maar er kwam geen geluid uit.Hij was zo verblind van Laura's schoonheid dat de geluidsgolven niet tot hen doordrongen,net op tijd had hij door dat hij het ja-woord moest geven en dat deed hij dan ook.Maar hij was nog steeds zo onder de indruk dat hij zichzelf niet eens hoorde.Op het moment dat de twee elkaar hoorden te zoenen gebeurde er iets.
De mensen die in de kerk zaten verdwenen één voor één totdat ze nog maar met twee personen overbleven,toen begon ook de kerk langzaamaan te verdwijnen en na enkele seconden stond Niall alleen op een groen weiland.Op het moment dat Niall op hulp wou schreeuwen werd hij met een ruk wakker en realiseerde hij zich dat hij in zijn auto zat.Was hij hier echt in slaap gevallen? Toen begon het allemaal weer tot hem door te dringen,hij herinnerde zich gisteravond weer en ook wat er allemaal gezegd was geweest.Zonder zich van kwaad bewust te zijn nam Niall zijn gsm erbij en keek naar het uur. ' 7:55 u' verscheen er op het beeldscherm.
"Het wordt tijd om eens naar huis te rijden.'Mompelde hij tegen zichzelf. Maar toen hij het zei ging er bij hem een lichtje branden.
Luchthaven....Het was 5 voor 8 ....."Shit!" Vloekte hij en startte de motor.
Hij reed veel sneller dan hij kon naar Laura's huis en toen hij aankwam verbaasde het hem niet dat ze al klaar stond met haar koffers.
Ze opende het portier,ging naast hem zitten en gaf een kus op zijn lippen.Hij proefde haar lipgloss die naar aardbeien smaakte en vertrok.
Heel de weg bedacht hij zich dat hij die smaak voor 3 maanden zou moeten missen,hij zou voor drie maanden haar lippen niet meer op de zijne voelen,en ze zou voor drie maanden niet meer naast hem in de auto zitten.Nog enkele minuten samen met Laura,en hij zou haar voor drie maanden niet meer zien....
______________________________________

Sorry dat het zo'n kort stukje was,maar ik wou jullie laten weten dat ik nog leef :D
Morgen een nieuw stukje :))
MissMalikXx

Reageer (3)

  • TomlinsonL

    Fijn dat je nog leeft dan maar
    en een goed stukje

    1 decennium geleden
  • GoldenMember

    ooohn mega goed echt waar ! blijven schrijven ! ik kan ni wachten tot het volgende , !! :))

    1 decennium geleden
  • Chasing1D

    Ooohhnn! Echt Mooooi! Is niet erg.. Het zijn die leerkrachten eh.. Same problemo bij mij ;) Leuk dat je nog leeft hahha! (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen