Mieke

Ik heb het gevoel dat we nu er meer naar uitkijken om elkaar te zien. Doordat we even ‘een pauze ‘hebben gehad. Misschien was het toch nog niet zo slecht dat deze er was. Ik kijk er toch zeker al naar uit om met jou opnieuw iets te doen. Ik denk niet dat ik je hoef te vertellen wat onze vriendschap allemaal heeft moeten trotseren. Maar op de een of andere manier komt deze toch nog terug tot stand. Dat maakt ons misschien zo sterk?
Op deze plek hebben we elkaar leren kennen . Quizlet. Het is meer dan een site van tokio hotel quizen en weet ik veel wat… Het is een site waar je misschien wel vrienden leert maken. En ik ben blij dat ik op die dag quizlet heb gevonden. Zonder quizlet was er geen ons. En zonder ons zou de wereld maar saai zijn x)
Sommigen zeggen, ‘vriendschap is niet voor altijd‘. Al heb ik daar mijn twijfels over. Vriendschap kan blijven voort leven als je eraan werkt. Ik denk dat we daar nu weer genoeg ervaring mee hebben. Soms moet je iets laten,en toegeven dat je fout zat. Maar laat je nooit doen. Dat maakt vriendschap zo sterk. We hebben zoveel leuke en goede momenten gehad, die ik nooit kan vergeten. Zoals bevoorbeeld, die avond dat ik bleef slapen en we die horror keken, Return to house on haunted hill. We hadden toen zoveel schrik omdat iedereen ons buiten kon zien, want je paps was de ramen aan het verven. Daardoor hongen er geen gordijnen en konden dus alle ‘vieze venten’ ons zien. Je weet nooit dat er een vieze stalker op straat staat ofzo. Daarna zijn we lekker chocotoffenen gaan eten. Goh hoeveel hadden we er wel niet op. En zo zijn er nog wel momenten die ik nooit zal vergeten. Want ik moet eerlijk zijn, ik zeg het niet om te slijmen, ookal hebben we zoveel meningsverschillen en ruzie, toch heb ik nog nooit zo’n echte leuke persoonlijke momenten gehad. En ik ben blij dat ik die heb mogen mee maken. Het begint echt wel een lang tekstje te worden, toen ik hier aan begon dacht ik nooit dat ik zo ver zou graken . Maar kijk, ik kan eigenlijk nog blijven doorgaan, maar ik denk dat je het wel snapt.

Ja mieke, Jij hebt ook een Vriend!

Reageer (2)

  • Noblesse

    Gosh, dat is zooooo lief ^^
    Je hebt gelijk : ik kijk er meer naar uit om je te zien, dus misschien was die pauze wel een goed idee. Stiekem was ik die avond al vergeten, maar best wel grappig nu ik me het weer herinner. Ik weet zelf nog dat mijn zus binnenkwam en zei dat er buiten een blonde jongen naar binnen aan het staren was ;p.
    Ik vind het spijtig dat we zovaak ruzie hebben gehad, maar misschien bestaat vriendschap zonder ruzie niet ? ;p iedereen heeft wel eens ruzie, denk ik ;p. Maar ik zie je nog altijd even graag ze (; <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen