Nou omdat ik beloofd had dat ik een heel lange blog-post in mijn blog ging posten doe ik dat maar eens even.
Dus gister moest ik weer naar school ja ik was 2 dagen (school)ziek maar toen kwam ik weer op school en volgens mij had ik té veel gemist, we gingen in een keer een film kijken en al en I was like wtf. maarja, de nieuwe Harvest Moon is zojuist gedownload <3 nu nog even op mijn DS zetten en spelen maar.
Gisteren ging ik zo naar mijn werk, was er helemaal niks te doen. Moesten we boven helpen was daar ook alles klaar en toen moesten we maar gaan schoonmaken enzo. Mochten we leuk met stofdoekjes alles schoonmaken en met swiffer over de vloer.
En toen ging ik naar huis en toen ging ik dominoday kijken wat overigens heel saai was, ik had gehoopt op nog een mus die alles zoui verkloten maar nee hoor.
en toen ging ik slapen en toen heb ik mijn animal crossing wild world gereset en die ga ik nu opnieuw doen. als iemand die op de DS heeft stuur je friend-code en city dan even kunnen we bij elkaar op bezoek Ü
en toen ging ik slapen echt slapen en toen droomde ik heel vaag. zoals altijd en toen werd ik wakker en zat dit te typen (:
en ik wil een laptop D:

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen